Проституишу се за 1.000 евра у Дубаију!

У медијима у Србији се свакодневно појављују атрактивне девојке са силиконима које голишаве позирају на егзотичним дестинацијама, у луксузним јахтама и бесним аутомобилима.

Србија 15.04.2015 | 18:20
Проституишу се за 1.000 евра у Дубаију!

Промовишући луксуз, брендирану гардеробу, гламур, а понајвише своје тело, оне у јавности носе титулу „старлете“. Међутим, сви се питају како заиста зарађују за такав живот и које је њихово право занимање!

Српски Њузвик је открио да је главна делатност ових девојака проституција у Дубаију - граду богатих шеика, слабих на „умеће“ српских старлета.Како се улази у круг проституције и завршава у кревету великодушних арапских нафташа сазнали смо од људи који су добро упућени у овај „бизнис“.

Пријемни за старлете

- Девојке најчешће раде по препоруци. Не можете се сами појавити у Дубаију и рећи: „Желим да будем са арапским принцем за новац“, већ постоје људи који ће вас у Уједињеним Арапским Емиратима упознати са богаташима. Укратко, ово је пут од Београда до шеиковог кревета: Потенцијалне проститутке је врло лако препознати. Углавном се скупљају по београдским сплавовима и изгледају врло упадљиво, имају надограђену косу, огромне силиконе у грудима и уснама, оскудно су обучене, превише нашминкане, кварцоване и изузетно слободног понашања - открива за Курир младић који је годинама био сведок одласка српских проститутки у Дубаи.

Муштерија увек у праву

Пре него што се „посао“ склопи и девојке одлете у земљу нафте, далеку 3.800 километара од Београда, морају да прођу својеврстан тест. Оне излазе у град с богатим странцима, где се прати њихово понашање, и ако су „муштерије“ задовољне, оне су „положиле“.

- Пожељно је да заводљиво играју и флертују, много пију и испуне све жеље клијента. Ако их ухвати за струк, задњицу или груди, оне морају да се осмехују и изгледају као да у томе уживају. Ако „муштерија“ жели секс с њима, подразумева се да ће оне прихватити. Под условом да су сви задовољни, девојке чека плаћена карта за Дубаи и обезбеђен смештај. Тамо их преузима посредник српског порекла, који их спаја са шеицима. Њихова зарада ће зависити од тога колико ће често радити и на шта ће све пристајати, а износи око 1.000 евра на дан - кажу људи упућени у овај посао и додају да је иностранство најпожељније за проституцију јер су мање шансе да ће се о томе сазнати, а и клијентела је богатија.

Мода као параван

Иако ће већина „краљица ноћи“ рећи да у Дубаи одлазе како би се бавиле манекенством, истина је да овај град готово не поседује модну сцену. Наиме, како пише Њузвик, модни центар у УАЕ је главни град Абу Даби, али и тамо се Недеље моде одржавају само два пута годишње.

- Обратите пажњу, све оне на фотографијама позирају искључиво саме. Нигде нећете видети дечка, другарицу или веће друштво. Посебно је сумњиво што на тако далекој дестинацији остају само три, четири дана. Како се то исплати и зашто би неко превалио толики пут - осим ако не одлази „послом“ - закључују упућени.

Дубаи није једина дестинација где се девојке продају, све популарнији су Сардинија, Тајланд и Хрватско приморје.

МЕДИЈИ ИМ ДИЖУ ЦЕНУ

На почетку „каријере“ девојке се проститутишу и за 50 евра, али појављивањем у јавности њихова цена скаче. Обично су то девојке из растурених породица које су одрасле у тешким условима.

- Праве порнографске фотографије и каче их на друштвене мреже, чиме се намећу такозваним ловцима на проститутке. Оне раде по најнижој тарифи од 50 евра док не зараде за силиконе. Највише им диже цену појављивање у медијима. Зато јуре да се разголићене сликају за мушке магазине, а најбоље им је да се појаве у неком ријалитију - прича наш саговорник упућен у њихов развојни пут. Неретко саме измишљају афере с богатим љубавницима како би медијима дале повод да се о њима пише. Кад већ постану познате у Србији, повећава им се цена и отвара прилика да оду у иностранство, где су зараде вишеструко веће.

ШЕИЦИ ЛУДИ ЗА ПЕРВЕРЗИЈАМА

Арапи нарочито воле српске проститутке јер пристају на све перверзије које се затраже.

Посебно желе плавуше.

Највише их узбуђује „златни туш“ (уринирање по девојкама и обрнуто) и копрофилија (размазивање измета по телу).

Оргије су незаобилазан део у креветима шеика.

Да би девојке биле живахније и опуштеније, на располагању су им разне дроге, а најчешће кокаин.

Ако девојка успе да га потпуно задовољи, добиће огроман бакшиш, и до неколико хиљада евра.

Процењује се да тренутно у Дубаију, који има два милиона становника, постоји чак 35.000 ескорт дама.

НАГРАДА АКО ПОЈЕДУ ИЗМЕТ

- Не само да им више пута дневно раде свашта, већ каке и пишке по њима. Ово је и питање „части“ Саудијаца: често се између себе кладе чији ће измет бити најтечнији, а победник бира следећу дестинацију за пут и први бира девојку. Постоји и колоквијалан израз за ове даме: „Дубаи покретни тоалети“. Девојка бива посебно награђена ако поједе који залогај - наводи Њузвик.

Извор: Курир

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

босна

15.04.2015 16:30

Ови сеици....то су велики смрадови,смрде и лице на пацове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо , Слатина - Тузла

15.04.2015 16:53

Дјевојке не треба осудјивати,него бесперспективност регије у којој зивимо!Опростите на изразу , али оне их перу , они се брину и на њима је коме це их дати !

Name

оло

15.04.2015 19:13

Откуд знаш ?

Name

w.в

15.04.2015 16:56

Све има свој крај- па и овај трули свет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смрадуље

15.04.2015 17:21

Нема више људи, остао је измет на овој планети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосно ал истинито

15.04.2015 17:35

Процитах и видим да имају богат јеловник и ето дјевојке цуле сте па навалите ал вецина вас је као, на дијети сам а тамо кад одете не даби се ј....е за долар,него и конзумирале мало њихов измет. А овамо вам се не мозе приц колико сте уфуране.Старлете, манекенке,фолк звијезде итд.Ко нам треба бит узор дјеце,елита, вип лицности,Велики брат,Фарма,парови итд.Само напријед Елито

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас биједно и јадно

15.04.2015 18:23

Невјероватно ста новац ради,али и те дјевојке се осјецају вјероватно биједно након свега.Али су такодје биједни људи и који код нас у Бања Луци прате људе по граду за те биједне детективске агенције

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАНКО

15.04.2015 18:27

ПА ИМА И У СРБИЈИ ..ВАНА ДА ЈЕДЕТЕ КОЛКО ХОЦЕТЕ ИЗГЛЕДА ДА СУ АРАПСКА НАЈСЛАДЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

имају_зелудац_за_све

15.04.2015 20:55

Једу говна од Сеика а гади им се Змај од Сипова

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

16.04.2015 08:03

Трулеж Запада полако прекрива Балкан.Тек сада видим како јадно изглада КИП СЛОБОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.04.2015 11:27

Ја немам ниста против њих,оне бар признају да су проститутке само звање старлете знаци то,горе су ове сто исто то раде а праве се светице

ОДГОВОРИТЕ