Они су били учесници српских ријалитија, а заврсили су кобно

Били су учесници српских ријалити програма, а игром судбине завршили су у црној хроници. Неки од њих су настрадали, а неки постали убице!

Србија 05.04.2015 | 17:10
Они су били учесници српских ријалитија, а заврсили су кобно

Стеван Којић ("ДНК") - Смрскао жени 16 ребара и лобању пред двоје деце!

Пре пар дана догодило се стравично убиство у Србији. Стеван Којић који је са супругом Жаклином учествовао у емисији “ДНК“ на ТВ Пинку након сумње да је усмртио жену признао је тај злочин рекавши да није намеравао да је убије. Стеван је сумњао да деца која је родила Жаклина нису његова, али анализа ДНК показала је супротно. Након емисије у којој су учествовали Стеван је рекао да ће се развести од супруге, али ју је претукао до смрти.

Филип Каписода ("ВИП Велики Брат") - Пуцао девојци у главу

Познати манекен Филип, након учешћа у “Великом Брату“ 2010. године усмртио је своју девојку Ксенију Пајчин, а потом и себе. Филип је Ксенији пуцао у главу, а потом метком прострелио и себе. Њихова веза била је веома бурна, али после сваког раскида певачица му се враћала.


Зорица Лазић, Стеван Зечевић и Елмир Кудузовић ("Велики Брат") - Погинули у саобраћајној несрећи

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила на путу Обреновац–Шабац погинули су Зорица Лазић (24), Елмир Кудузовић (26) и Стеван Зечевић (24), бивши учесници серије "Велики брат". Владимир Сарић, који се налазио са њима у аутомобилу, лакше је повређен.

Несрећа се догодила на шабачком путу у насељу Ушће када је аутомобил "цитроен Ц 4", којим је управљао Кудузовић, услед неприлагођене брзине излетео из кривине, преврнуо се на кров и слетео у реку Вукодраж, неколико километара од термоелектране "Николе Тесла". Судећи према траговима кочења на лицу места, Кудузовић је у кривини на којој је било доста леда, уместо да успори, додао гас и у потпуности изгубио контролу на аутомобилом. Велики Брат је те 2007. године завршен пре времена због трагедије.

Антал Скенџић ("Велики Брат") - Убио мајку

Антал Скенџић (20), учесник “Великог брата", ухапшен је 2007. године због сумње да је кухињским ножем убио своју мајку Розалију (48)! Трагедија се догодила у породичној кући у Банатском Вишњићеву код Зрењанина, када је помахнитали Антал зарио мајци нож у срце! Несрећна жена преминула је на лицу места, а Антал, који је остао упамћен јер је у „Великом брату" јавно признао да је хомосексуалац, приведен је и одређен му је притвор.

Извор: Србија Данас

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

007

06.04.2015 08:03

Почетак болести се показује у реалити програмима, а дијагнозае након учињених недела. Најгоре је то што разни назови психолози, психијатри формирају те програме без икакве одговорности. Питање без одговора: Утицај медија на појединце лабилног здравља, те давање медијске пажње истим. ЖАЛОСНО И ТРАГИЧНО.

ОДГОВОРИТЕ