Шешељ свједочи у одбрану Младића?

Одбрана генерала Ратка Младића потврдила је током данашњег суђења пред Хашким трибуналом да се међу свједоцима одбране који су планирани да у наредном периоду дају исказ налази и лидер Српске радикалне странке /СРС/ Војислав Шешељ.

Србија 01.04.2015 | 19:06
Шешељ свједочи у одбрану Младића?

Бранко Лукић, адвокат генерала Ратка Младића, навео је да је одбрана раније поднијела захтјев да Шешељ свједочи посредством видео везе из Србије, гдје је на привременој слободи.

Тужилац Алан Тигер затражио је да одбрана повуче свој захтјев за свједочење путем видео везе као беспредметан, с обзиром да је Трибунал наложио да Шешељ, због кршења услова боравка на привременој слободи, буде враћен у судски притвор у Шевенингену, јављају медији у Србији.

Младићева одбрана је одбила да то учини, док ситуација са Шешељем не буде разријешена.

Шешељ је пред Трибуналом до сада свједочио у одбрану бившег предсједника Србије и СРЈ Слободана Милошевића и некадашњег предсједника Републике Српске Крајине Горана Хаџића.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЦИА

01.04.2015 19:17

Мислим да Треба овог Шешеља добро прегледати и испитати ово је неки шпијун не мисли он добро Србији и српском народу Србија ће дебело платити за овакве испаде појединаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОКО

02.04.2015 13:21

ПА МОЖДА СРБИЈИ И СРПСКОЈ ДОБРО МИСЛЕ ВУЧИЋ И ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ