Убиство Опачића наручио друг из затвора

Тужилаштво за организовани криминал преузело је од новосадских колега истрагу убиства Ненада Опачића и његове супруге Јасмине - сазнају "Новости".

Србија 31.03.2015 | 21:22
Убиство Опачића наручио друг из затвора

У току је лоцирање и хапшење могућих починилаца, а сумња се да је налог за двоструку ликвидацију дао један од вођа јаког војвођанског криминалног клана.

Полиција сумња да је злочин, наручила особа која је са вођом "ветерничког клана" неколико година провела иза зидина сремскомитровачког затвора.

- Они су једно време били добри, како би затворске дане што лакше поднели - наводи извор. - Ипак, испод привидног пријатељства тињала је међусобна нетрпељивост. Радили су један другом о глави. У овом случају је пресудило то ко ће бити бржи.

Разлози око чега су се Опачић и овај криминалац разишли су, како сумњају истражни органи, раније несугласице око неких убистава, али и трговина наркотицима.

- Још је нејасно зашто је убица пуцао у главу Опачићевог супрузи Јасмини - каже саговорник. - Према једној верзији хитац испаљен у Ненада је њу случајно погодио, а према другој је уклоњена као опасан сведок. Могуће је да је знала ко би могао да има мотив да ликвидира њеног мужа.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 0

Оставите коментар