Да ли је Галаxy С6 најбољи Самсунгов телефон?

Није прошло много времена откако се Самсунг Галаxy С6 налашао на врху листе најбољих мобилних телефона.

Информационе технологије 30.03.2015 | 07:56
Да ли је Галаxy С6 најбољи Самсунгов телефон?

Самсунг је имао неколико тешких година, али након производње телефона Галаxy С5, Самсунг је постао једна од водећих компанија у сфери производње паметних телефона. Наиме, Аппле је искористио предности пуштање иПхона 6 и иПхонеа 6 Плус.

Галаxy С6 више је од паметног телефона, не због великих могућности и одличног дизајна него због комплетних карактеристика.

За разлику од модела Галаxy С5, Самсунг Галаxy С6 није водоотпоран али је дизајниран да освоји кориснике. Тако С6 има најбољи екран телефона, клизави дизајн и металну ивицу која подсећа на иПхоне 6, али који није континуирано крив и који субјективно изгледа боље од иПхонеовог, пише Масхабле.

Такође, Галаxy С6 је вероватно технички најнапреднији смартпхоне икада направљен. Има 5,1 инча екран који је невероватно оштар, а будући да екран има ХД резолуцију поседује и 576 пиксела по инчу, што нема ниједан други паметни телефон.

Што се тиче употребе, телефон је беспрекоран јер је покретање и пребацивање апликације брже него на било ком другом Андроид телефону.

Оптичка стабилизација фотоапарата сматра се једном од предности Галаxyја С6 иако су зумиране и слобо осветљене фотографије и даље мутне. Захваљујући камери од 16 мегапиксела и ХДР-у камера ће аутоматски анализирати слику и одлучити да ли је потребан високи динамички распон као што је случај са сликама с јаким позадинским осветљењем.

Такође, трајање батерије на моделу Галаxy С6 у потпуности одговара потребама корисника, јер може издржати читав дан без пуњења у зависности од тога шта радите на телефону. Као и код већине савремених телефона, Галаxy С6 има способност брзог пуњења тако да већ након десет минута пуњења могуће је покренути видео запис на телефону.

Свакако, ту је и опција Самсунговог мобилног плаћања Самсунг Паy, која је брзо заживела у свету.

Добре стране Самсунг Галаxyја С6 су препознатљиви дизајн, одличне преформансе, напредна камера са побољшаним квалитетом фотографије, а и једноставан је за коришћење. Једна од највећих мана овог телефона је чињеница да је клизав и наравно трајање батерије, које је у просеку као и код других паметних телефона.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар