МУП Србије саслушава голишаве дјевојчице

Девојчице од 13 до 14 година које се за популарност боре голишавим фотографијама по друштвеним мрежама биће саслушане у МУП-у Србије.

Србија 30.03.2015 | 07:55
МУП Србије саслушава голишаве дјевојчице

Тужилаштво за високотехнолошки криминал је после новинских чланака о тинејџеркама које објављују своје голишаве фотографије наложило хитну истрагу, па ће девојчице, заједно с родитељима, морати да одговоре на питања која им буду постављали инспектори МУП-а за високотехнолошки криминал и педофилију.

Овај тренд се шири друштвеним мрежама, што за „Блиц” потврђују и директори основних школа, као и социолози, који истичу да су у овој причи немоћни, јер родитељи не пружају никакав отпор деци. Прича ће, међутим, добити епилог на суду.

- У овом случају највише су заказале социјалне службе, које би морале да се баве оваквим темама. Ми ћемо преиспитати постоје ли елементи кривице, поготово родитеља - каже наш извор из полиције.

Профили „популарних девојчица“ пуни су непримерених порука и фотографија. Након текста у „Блицу“ правдале су се да су фотографије постављали њихови бивши момци, али су убрзо саме себе демантовале.

- Оне долазе у нашу школу да би се сликале и позивале на журке које наводно организују. Родитељи ме наравно нису пустили, јер се тамо служи и алкохол - каже М. Т. (14).

Фотографије једне од девојчица на којима је потпуно нага преплавиле су интернет. Поред малолетних дечака, њих коментаришу и пунолетни мушкарци, који их јавно позивају на секс.

- Истражићемо да ли се оне налазе и на удару педофила - сазнајемо од извора блиског истрази.

Извор: Блиц

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Данас

30.03.2015 06:57

Ма треба родитеље саслусати и казнити, када нису у стању да контролисе поступке свог дјетета. Сваки цобан је одговоран за своје стадо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ссс

30.03.2015 08:12

Нисам сигуран да сте у праву, познајем пуно родитеља који не могу изаци на крај са својом дјецом иако су дивни људи и раде све да би их одгојили како треба. Мислим да је проблем у друству и принципу негативне селекције, данас нико не воли мирно и постено дијете, вецина се диви ономе сто не ваља.

Name

аxxе

30.03.2015 08:25

У праву си нису дјеца крива него родитељи који им то пустају.

Name

црни

30.03.2015 10:39

Лоше друштво И родитељи

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

30.03.2015 11:38

Треба озакпнити да је особа пунољетна са 14 година

ОДГОВОРИТЕ