Бањалучанин пријетио смрћу Вучићу

Министарство унутрашњих послова Аустрије потврдило је да је покренуло истрагу у вези са пријетњама смрћу премијеру Србије Александру Вучићу које су објављене на Фацебооку.

Србија 26.03.2015 | 22:56
 Бањалучанин пријетио смрћу Вучићу

"Покренули смо истрагу и не коментаришемо истраге које су у току", рекао је вечерас Тањугу портпарол Министарства унутрашњих послова Аустрије Карл-Хајнц Грундбек.

Пријетње упућене шефу српске владе упућене су са профила "Горан Владе Керкез", чији је власник, како се наводи, настањен у Салцбургу, а родом је из Бањалуке.

Власник профила са којег су упућене пријетње премијеру Вучићу, Горан Керкез, вечерас је на свом Фацебоок профилу написао да га је аустријска полиција саслушала.

Министар унутрашњих послова Србије, Небојша Стефановић, изјавио је данас да се настављају пријетње упућене премијеру Александру Вучићу и да је Министарство унутрашњих послова у сарадњи са колегама из Аустрије идентификовало оне који су из те земље упућивали пријетње.

Он је јуче изјавио да је Одјељење за високотехнолошки криминал почело истрагу о пријетњама убиством упућеним премијеру Србије Александру Вучићу које је на друштвеним мрежама упутила такозвана организација "Црна рука".

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Хегел

26.03.2015 13:16

Горан Керкез ратни дезертер! Уааааа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

те разне

26.03.2015 13:27

Црне руке , руже , каранфиле, зумбиле , секте, НВО и остала г.... Све треба у прдекану и у рудник да мало виде како је кад се од зноја живи , а не млатити празну сламу и ваљати глупости .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

26.03.2015 13:29

ПА ШТА??????????????? ПРИЈЕТЕ?????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар Бороја

26.03.2015 13:34

Јаране Горане, зар мозе горе. Брукас нас све, стид те било. Где си био док су мене муцили у логору у Дервенти? Где си био.....? Митар из Бјелајца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

26.03.2015 19:00

Брате напацени он је био у пјеску док смо ми муцени.

Name

пепа

26.03.2015 13:55

Ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Праћка

26.03.2015 14:04

Сад ће и наш Баја да се досјети да одавно није фантазирао о атентатима на њега. Скоро пред сваке изборе је причао о некаквим пакленим плановима атентата на његову личност и дјело, па онда оно чувено "истрага је у току", па од свега само остане лаж и параноја, па тако до идућих избора, таман да руља заборави. :) Узгред, онај ко стварно крене урадити посао, одрађује га без икаквих најава. То се до сада показало небројено пута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

26.03.2015 16:18

Ако стварно у 21.вијеку, а нарочито послије историје из које нисмо по овоме ништа научили, ако у мојој Србији и РС има људи који прете врху државе Србије,па и обичном човеку, прете на овакав начин, лично сам згрожен и разочаран. Ако ови тзв."Патриоти" у Србији и РС постоје, нама више у српском народу непријатељи и не требају. Довољни су они,који пријете на овај нецивилизацијски начин. Желим свим добрим људима свако лично и продично добро и МИРАН САН. ИСКРЕНО И ПОШТЕНО. Ђорђе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

26.03.2015 16:35

хохо.. да то није Додиков кум?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

26.03.2015 17:53

Коментар "те разне" има право јер Све те фантомске организације треба спаковати на бивше ГОЛЕ ОТОКЕ. Закон треба да се постави да Свако ко прети,позива на насиље,руши устав државе СРБИЈЕ треба да одговара кривично.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Књаз Милос

26.03.2015 17:57

Некако ме сјецање вуце на ономад цовјека у Борику који је имао лицно складисте орузја, ап је "врли" струцњак за ратна питања Мирослав Лажански своје теорије завјере изнио и набраја поцев од исламских фундаменталиста до политицких противника Додика, а оно цовјек мало "нахладјен" био . Мало ме тај слуцај и на овај подсјеца.. И да, ста би са тим цовјеком из Борика? Утисало се несто???? Да неце и од њега да Додик трази одстету? :)

ОДГОВОРИТЕ