Загреб кочи истину

Војислав Михаиловић, унук генерала Драже Михаиловића, оцијенио је да процес рехабилитације његовог дједа, осим дијела српских власти, кочи и Хрватска којој је циљ да одуговлачи са тим процесом да би се одржала лажна симетрија, коју су створили комунисти, између злочиначког усташког покрета и Југословенске војске у отаџбини.

Србија 26.03.2015 | 09:45
Загреб кочи истину

Он наглашава да Хрватској никако не иде у прилог да се види да је Србија имала два антифашистичка покрета и да је Југословенска војска у отаџбини била легална војска која се борила за ослобођење, док су усташе биле злочиначка армада.

"Ни хрватска Влада, али ни појединци у Београду неће довека моћи да се опиру притисцима из ЕУ да се коначно расветле сви злочини комунистичког режима и да се реши питање реституције", рекао је Михаиловић за "Блиц".

Он је навео да ће се они који имају интерес да се истина кочи покушати да то отегну до 2050. године, али, како је рекао, неће моћи да се одупру.

"А спремних да им помогну у томе да се што дуже кривотвори историја има и у Србији међу старим социјалистичким и комунистичким кадровима који су у данашњој власти", рекао је Михаиловић.

Извор: СРНА

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

левичар

26.03.2015 08:58

Шта сад Хрватска има са тим,Дража ратовао у Србији и мало у Босни,судјен у Србији Срби га стрељали.То ваше је само параноја на Хрвате и Србе комунисте,а да знате да је ваш деда ратни злочинац што то прије схватите биће вам боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан Нишевић

26.03.2015 11:09

Па лијепо човјек објаснио шта Хрватска има с тим. Само што си ти ограничен па не можеш да схватиш.

Name

левицару

26.03.2015 18:42

Левицара висе нема одавно су изгинули сви у спанском рату и на голом отоку а ти ни не знас ста је то.Не умисљај и посети лекаре.

Name

ЖИКА Ж

26.03.2015 09:10

ЦРВЕНИ СУ УКИНУЛИ ПРАВО НА ГРОБНО МЈЕСТО.?! МОРА ДА ПРОЂЕ 40 ГОДИНА ОД СМРТИ ПОСЛЕДЊЕГ ЦРВЕНОГ, ПА ДА ОВАЈ НАРОД БУДЕ КОНАЧНО СЛОБОДАН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАБОРАВ

26.03.2015 11:45

ЧИЧА ДРАЖО Л Е Г Е Н Д О !

ОДГОВОРИТЕ