Ана Николић у кревету Саманте Џонс

Николићева је на одмору у Мароку смештена у апартману који носи назив по заводници из серије „Секс и град“

Забава 21.03.2015 | 08:05
Ана Николић у кревету Саманте Џонс

Ана Николић отпутовала је у Мароко како би присуствовала прослави рођендана једне своје другарице, а смештена је у апартману који носи назив „Саманта Џонс“, по јунакињи из култне серије „Секс и град“.

Певачица је одсела у луксузном хотелу „Сахара палас“ у центру Маракеша, у истом оном у ком је боравила и Ким Катрал, прослављена глумица из популарне серије, и спава у истом кревету у коме је и она спавала током снимања.

- Ана је била одушевљена када јој је другарица рекла да јој је резервисала собу у којој је спавала њена омиљена глумица из серије. То је хотел у самом центру главног града Марока, а само једно ноћење не кошта мање од петсто евра. С обзиром на то да ће славље поводом ког је отпутовала трајати три дана, Ана ће у Мароку остати целу недељу да би се одморила - говори извор близак певачици.

Како даље сазнајемо, Николићева је одушевљена архитектуром и културом ове земље, али ипак је највећи утисак на њу оставио луксузни апартман у ком борави.

Из ПР службе поп певачице потврђено нам је да је певачица на одмору.
- Ана је отпутовала у Мароко и враћа се средином следеће недеље. Истина је да је одсела у хотелу у ком је снимана серија „Секс и град“, али детаље не бисмо износили - рекао нам је певачицин менаџер и брат Марко Николић.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар