Вучић потцијенио Мишковићев утицај

Утицај бизнисмена Мирослава Мишковића у Србији, и финансијски и медијски, много озбиљнији је него што сам мислио, изјавио је премијер Србије и председник Српске напредне странке Александар Вучић на данашњој конференцији за новинаре, после седнице председништва СНС.

Србија 16.03.2015 | 18:55
Вучић потцијенио Мишковићев утицај

"Имамо доказе како се тајкунско мафијашки лоби, од земунског до Мишковићевог клана, боре да се ништа не промени, како би могли да наставе са пљачком Србије", рекао је лидер СНС после седнице Председништва странке, а преноси Тањуг.

Он је рекао да ће врло брзо бити доказани на суду "велики финансијски злочини".

"Велику нервозу видим код неких, све су покушали преко својих медија. Много људи плаћају. Не бисте веровали кога све плаћају...И за то имам доказе, чекам само да ме туже, а спреман сам и да идем на полиграф", рекао је Вучић и додао да, нажалост, не сме о свему јавно да говори.

"Изненадили бисте се колико је широк и значајан Мишковићев утицај у финансијском и медијском смислу. Много је озбиљнији него што сам могао да сањам. Много пара има и не чека му се та пресуда за коју тврди да неће бити осуђујућа", рекао је Вучић.

Он је истакао да је циљ његове странке и владе да донесу "бољитак за наш народ, да Србија буде модерна земља, демократски устројена, уређена".

"И уверен сам да ћемо у том послу успети и да побеђујемо све оне којима је успех да ствари врате у прошлост, да Србијом управљају тајкунско мафијашки кланови, као што су управљали од Земунског до Мишковићевог клана", рекао је Вучић.

Он је додао да ће се СНС томе ће супростављати и бити брана таквим настојањима.

"Пошто неки говоре како нисмо имали никада довољно доказа, ми имамо доказа како се различити тајкунски лобији боре и за промену власти у Србији и да врате стари систем не би ли наставили пљачку Србије. Ми ћемо им се у складу са законом супроставити", поручио је Вучић.

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

АЦО

16.03.2015 18:18

МИШКОВИЋ И ЂУРИЋ ИМАЈУ ВЕЛИКУ ПОДРШКУ И У ДОДИКУ И НЕ САМО ЊЕМУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јок

16.03.2015 22:54

Додик воли само ове без пара. Па и папке кад је тразио бирао је најбогатијег да се од њега окористи ако би било каквих послова.

Name

Обичан Човек

16.03.2015 18:41

Треба видјети са Томом и Борисом.Сумњив ми је и онај Вељовић.Дачић и Динкић такође сумњиви,а највећи проблем је што више нису сумњиви Вучићу.Зашто Вучићу? Шесељи их прозива ,а они га не оптужују.Нема реакције? Да је дао за неке новине "Правда" ,које је Вучић уређивао,бил' био оптужен Мишковић? Постављам питање ,као обичан човек , због "грађанске забринутости".Због дјеце и њихове будућности моје ,а и све дјеце.Сва су нам дјеца изгубљена у животу ,као "Ждрале" кад поремете курс због наглог погоршања времена. Поздрав и свако добро свим добрим људима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиви камен

16.03.2015 23:48

Сви они имају ораха у џеповима.

Name

Грго

16.03.2015 18:54

Вуцицу и овамо је један који ти се додворава и све испипава пази се братко.Имас посла са правом и моцном мафијом а од народа нема помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зексс

16.03.2015 19:21

Ти Грго насо савијетовати Вуцица. Смијесан си....

Name

бакс

16.03.2015 18:56

МА ЊИХ ДВОЈИЦА СУ МАЛЕ МАЦЕ ЗА НАСЕГ ДОДИКА.ДОДИК ЊЕ ПОКРАО КОЛИКО ДЈУРИЦ И МИСКОВИЦ ЗАЈЕДНО.НЕМА ЊЕМУ НИКО ДА СТАНЕ У КРАЈ.ОВА ОПОЗИЦИЈА САМО ПРИЦА.НЕЦУ ВИСЕ ИЗЛАЗИТИ НА ИЗБОРЕ.ГЛАСАО САМ ЗА ПРОМЈЕНЕ А ОНИ НИСТА НЕ РАДЕ САМО СЕ ЗАБАВИЛИ СВОЈИМ СТОЛИЦАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНАГА НАРОДА

16.03.2015 19:40

Постовани Вуцицу, знамо да ти није нимало лако. Први си и једини који је дирнуо у змијско гнијездо. То је класицна мафија и треба да се цувас. Морас издрзати на том курсу, јер ти си и наса једина нада у РС. Надамо се да це твој приступ охрабрити и неког насег младох и храброг политицара који це бити спреман и у стању да се ухвати у костац са насом аздајом са хиљаду глава. Исто тако се надамо да је твој однос са насим неприкосновеним водјама само куртоазни и дипломатски цин и да им нецес давати никакву подрску у прикривању њиховог криминала. ЦУВАЈ СЕ И ИЗДРЗИ. ЗНАЈ ДА ЈЕ ОГРОМНА ВЕЦИНА НАРОДА УЗ ТЕБЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

16.03.2015 19:54

Сто би реко Б.С сад се усеми ли па нема ревансизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрекавац

17.03.2015 06:25

Хахахаха,а сад вам као ваља Вуциц...хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЧИТАЛАЦ

17.03.2015 07:08

Господин Вучић је са својом братијом учинио све да Додик остане на власти,Додикови мутни послови су 90% везани за Мишковића , Ђурића и остале тајкуне из Србије.Миле Радишић се крије у Србији и тако редом...Постављам логично питање :Кога зај..... Г.Вучић?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНАГА НАРОДА

17.03.2015 08:23

За "Цитаоца". Ја тебе разумијем, али и ти морас да схватиш да човјек не може све сам. Па видиш ли да је још окружен криминалцима у самом врху власти. Тешко је ту гамад искоријенити преко ноћи и за ктратко вријеме. Није он ничим помогао нашем баји на изборима и он (Вучић) није сигурно на страни нашег диктатора. Али мора да сарађује по службењ дужности као предсједник владе једне државе. Само да Вучић све ово издржи. Видјећеш да ће направити ред у Србији, а то ће се позитивно одразити и на РС.Он је био спреман да подржи СНС у РС аи видио си како је та партија била подијељена. Напротив, онај тројански коњ Хаџи Митровић је цијело вријеме радио за бајину партију, али га је на срећу народ прочитао. Кад би неко млад, способан и храбар у РС направио партију типа СНС Вучић би га сигурно подржао. Овако није имао, и још увијек нема, кога да подржи. ЗАПАМТИ: САМО ЉУДИ ПРОФИЛА ВУЧИЋА МОГУ ДА НАМ ПОМОГНУ.