Неуспјешан покушај отмице у Сарајеву

Непосредно пре покушаја отмице мале Маше отете у београдском насељу Браће Јерковић, такође неуспешан покушај отмице детета догодио се у Сарајеву. Још није јасно да ли су ова два случаја повезана.

Босна и Херцеговина 16.03.2015 | 19:11
Неуспјешан покушај отмице у Сарајеву

Све се догодило испред зграде Основне школе Католичког школског центра у насељу Ступ (Илиџа, Сарајево). Након што се завршила настава, по децу је дошао школски аутобус који мештане развози њиховим кућама. У том тренутку непозната жена је желела да одведе осмогодишњег дечака Н. који похађа други разред споменуте основне школе.

Жена је казала да се договорила са родитељима да она врати дечака кући, уместо да малишан иде аутобусом. Срећом, возач аутобуса је био присебан и није дозволио да жена одведе малишана. Казао је да то мора да провери са управом школе и самим родитељима, након чега се непозната жена изгубила у непознатом правцу.

Мајка дечака, госпођа Даријана Вујнић пријавила је случај полицији, која се, као ни КШЦ, за сада није огласила о случају тако да јавности није познато шта се даље догађало, преноси портал Дознајемо.цом.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

геос

17.03.2015 07:10

Дошла нам је Америка

ОДГОВОРИТЕ