Ево зашто је отета дјевојчица у Београду!

Полиција у Француској упала у стан отмичара и пронашла дете идентично отетој Маши П. (2)  Мишел Себастијан (46), Сандрин Горен (40) и Кристел Еје (26) преко интернета су пронашли у Београду дете које невероватно личи на Кристелину ћерку и одлучили су да је отму.

Србија 14.03.2015 | 18:35
Ево зашто је отета дјевојчица у Београду!

Хтели да Машу изведу из земље на прави пасош њиховог детета, одведу у Француску, ураде ДНК тест и "докажу" да отац Кристелиног детета заправо није прави, биолошки отац, и да дете припадне мајци.

Драма која је јуче потресла целу Србију полако почиње да добија филмске оквире. Киднаповање двогодишње девојчице у Београду никог није оставило равнодушним, а како Телеграф ексклузивно сазнаје разлози отмице Маша П. (2) су такви да се с правом може рећи да је у питању – холивудски сценарио.

Веровали или не, Маша је отета како би је искористили за добијања старатељства над готово идентичним дететом које живи у Француској, а чија је мајка једна од отмичарки из белог БМW-а. Само захваљујући невероватној акцији београдске полиције сулуди план отмичара је осујећен.

– Француска полиција упала је у стан у којем живе и у њему затекла дете које невероватно личи на отету Машу, каже саговорник Телеграфа, који је инсистирао на анонимности, и додаје:

– Реч је о ћерки једне од отмичарки. Троје киднапера који су ухапшени код Шимановаца са отетом Машом су из исте породице.  Мишел Себастијан (46) и његова супруга Сандрин Горен (40) су се у Србију упутили заједно са својом ћерком Кристел Еје (26) у директној намери да отму девојчицу, која невероватно личи на Кристелино дете.



Извор Телеграфа наставља да открива готово невероватне детаље разлога киднаповања:

– Наиме Кристел Еје (26) у Француској је у великим породичним проблемима. Муж је покушао да у бракоразводној парници да јој одузме дете и добије искључиво старатељство. У жељи да докажу да он није биолошки отац породица отмичара је сковала паклени план: преко интернета су пронашли девојчицу која невероватно личи на њихову ћерку и унуку и одлучили су да је отму, на прави пасош њиховог детета изведу из земље, одведу у Француску, ураде ДНК тест и на тај начин “докажу” да отац француског детета заправо није прави, биолошки отац, те да на тај начин он изгуби право на старатељство, а да дете припадне мајци.



На сву срећу, захваљујући невероватној акцији српске полиције, тај план им је осујећен, а истрага ће даље утврдити шта су планирали да, након ове сулуде акције учине са малом Машом.

Ускоро се очекује да српска и Француска полиција дају и званично саопштење о овом случају.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

јасмин тузла

14.03.2015 16:14

Ради оваквих треба увести смртну казну

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамо Далеко Бреее

14.03.2015 16:16

Ух бре, Колико је то болесно, јадно и пакосно. Немам реци И која би бре казна била меродавна....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОРИЦА

14.03.2015 16:48

Нестављајте бре деције слике по ФБ и јавним мрезама сваста се догадја .Хвала Богу да је дете спасено ОД лудака .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маријана

14.03.2015 17:57

НЕ,ТРЕБА САМО ДЈЕЦЕ ДАСЕ КАЦЕ СЛИКЕ НА ФЕЈС,ВЕЦ И ОДРАСЛИХ ЉУДИ.ЉУДИ ТРЕБАЈУ ДА ЦУВАЈУ СВОЈ ПРИВАТНИ ЗИВОТ.

Name

Милојко-Бања лука

14.03.2015 16:50

Треба забранити законом родитељима да стављају слику дјеце на друштвене мреже и интернет све док дјеца не постану пунољетна а касније нека сами виде шта и како,овако сада ови родитељи неће добити казну због маломарности,дјеца су највеће богатство и треба их заштити док сама не буду зато способна,родитељи стављају слике на интернет и не размишљајући какве све људи те слике гледају,и онда ће бити мање проблема са оваквим људима . Србија ће их морати вратити французима јер немају храбрости да их затворе у Србији као ни албанце после утакмице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фацебоок антагонист

14.03.2015 16:50

Па само треба таговати слике дјеце по фацебооку. Нису дзаба Кинези и Руси увели забране за ове велике сервисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ Мостар

14.03.2015 17:16

Не могу да схватим родитеље који стављају слике своје дјеце на фацебоок и слицна срања, факат нису нормални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејанпд

14.03.2015 22:42

Не контам, па ни њен ДНК се не би поклопио!? Вјероватно полазе од тога да је она мајка,да нема смисла провјеравати јер су мајке по правилу ок. Као и ова што је бебу од три дана хранила крављим млијеком па 6 људи погину због нежељене бебе, можда гријешим, али истина баш некад зна бити сурова. Ја бих тужио за нематеријалну штету и тражио бар пола милиона, да обезбједим дјететету будућност након такве трауме,а имају пара, у сваком случају бар то је минимум казне...

ОДГОВОРИТЕ
Name

??????

15.03.2015 08:22

Па Кристен је мајка родила кад је имала 14 година, а отац 20??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мојсије са истока

15.03.2015 08:53

Сад лијепо породица да тузи и трази одстету од Француске за све претпљено, као сто је породица Бриса Татона наплатила одстету од Србије

ОДГОВОРИТЕ
Name

мара

15.03.2015 18:10

Сандрин је имала 14, а Мисел 20 година када су добили Кристел. Ко мозе да поверује у прицу да су то родитељи и церка? И ста су јос радили када су познати полицији,...?

ОДГОВОРИТЕ