ФА Куп: Ђаволи и Тобџије за полуфинале!

Улог је огроман у мечу Манчестер јунајтед - Арсенал, који се у понедељак од 20.45 игра. Велики је, не само што победа на овој утакмици обезбеђује пласман на Вембли, у полуфинале ФА купа, него је и својеврсни спас сезоне, а пре свега - у питању је велики престиж.

Фудбал 09.03.2015 | 18:00
ФА Куп: Ђаволи и Тобџије за полуфинале!

Оба тима су у опасности да остану без Лиге шампиона, а наравно, осим пласмана у полуфинале ФА купа, победа на овом мечу донела би много на самопоуздању.

И један и други тим су забележили победе у претходном колу Премијер лиге, али се нису прославили. Јунајтед је славио против Њукасла пред сам крај, Арсенал је мало убедљивије добио Евертон, али резултат баш не одсликава оно што се видело на терену.

"Тобџије" бране трофеј у најстаријем фудбалском такмичењу на свету, а оно што је јасно је да победник овог меча има отворен пут ка трофеју у фудбалу. Јер, руку на срце, од тимова који су остали, само Ливерпул представља реалну опасност - и то ако успе да у репризи победи Блекбурн.

Посебно ће очи јавности бити упрте у Данија Велбека, који је током претходног лета прешао баш из Манчестер јунајтеда у Арсенал и у дресу "тобџија" пружа сјајне партије.

Коментари / 0

Оставите коментар