Којо: Шоу за моју душу

Звали смо оне које смо волели да видимо у овом пројекту - каже глумац пред емитовање прве епизоде серијала „Нежна времена - Ко је код Које“ (15. март, РТС).

Србија 09.03.2015 | 07:33
Којо: Шоу за моју душу

Николу Коју и део екипе затекли смо на снимању у студију РТС у Кошутњаку који је овом приликом претворен у стан седамдесетих година прошлог века. Док се популарни глумац договарао са Христином Поповић око следеће сцене, редитељ Станко Црнобрња сниматељима је давао упутства. Он се након 12 година вратио на РТС да би урадио још један хумористички програм.

- Привукла ме је екипа, али и сам пројекат. Саставили су се добри људи, а и чини ми се да РТС једини може да прави ту врсту забавно-хумористичког програма, који ја волим да радим. Увек је тај жанр у оквиру РТС најбоље функционисао - прича Црнобрња.

Глумачку екипу емисије „Нежна времена - Ко је код Које“, осим Николе, чине и Христина Поповић, Весна Тривалић и Милош Самолов. Поред играног дела, у свакој епизоди појачање глумачкој постави биће познате личности.

- Певачи ће овог пута бити у улогама глумаца, али ће се и глумци наћи у улогама певача. Углавном смо звали оне које смо волели да видимо у овом пројекту. Они који нису ту изостали су из објективних разлога, болести, старости, путовања, али надам се да ћемо успети да снимимо све те људе које бих ја волео да видим - каже Којо.

Редитељ није штедео речи хвале за главну звезду по којој цела емисија и носи име.

- Коју познајем одмалена. Сећам се да сам снимао шоу са Љубишом Самарџићем у коме је он био специјални гост. Био је мали и сладак. Касније смо заједно радили серију „Врата од раја“. Тада је био у пуној младалачкој снази, а сада је већ зрео глумац са огромним искуством, талентом и енергијом.

Пријатељи и гости

Поред главне глумачке четворке - Никола Којо, Весна Тривалић, Христина Поповић и Милош Самолов, у свакој епизоди ће бити и специјалних гостију. Већ у првој епизоди, од укупно дванаест, појавиће се Јелена Розга, Владо Георгиев, Сара Јовановић и Дара Џокић. Којина директна партнерка је Весна, која је пристала да дође из Емирата (где последњих година живи) и сними скечеве са Николом.

„Весна Тривалић је најбоља глумица на свету, а и она вероватно мисли да ја нисам лош чим због мене долази да ради у Србију“, каже Којо.

Извор: Блиц Онлине

Коментари / 0

Оставите коментар