Србија: Аутобуси завијани у снијегу

Један аутобус из Крагујевца, који је превозио дјецу на рекреативну наставу на Тару, завијан је на пола пута између Кремне и Таре.

Србија 07.03.2015 | 20:23
Србија: Аутобуси завијани у снијегу

Осим овог, завијан је био још један аутобус, који је извучен захваљујући чистачу, а дјеца су смјештена у хотел, збринута и нахрањена.

Управник хотела "Оморика" на Тари Милан Лазовић каже да је управа хотела одмах послала чистач, који је успио да извуче један аутобус.

"На повратак кући у Крагујевац чекало је 100 основаца који су завршили рекреативну наставу у хотелу `Оморика`, половину смо послали кући једним аутобусом који је извучен из снега, док остала деца чекају да се реши проблем са другим аутобусом", навео је Лазовић.

Он је рекао да дјеца вјероватно прије вечери неће напустити Тару, јер по њих неће доћи други аутобус из Крагујевца, већ је аутопревозник који их је довезао послао ланце за аутобус који је још заглављен у снијегу.

У снијегу надомак Копаоника код мјеста Гвоздац, заглављени су аутобус из Јошаничке Бање пун путника, међу којима има и више дјеце, те камион за снабдијевање.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Куда

07.03.2015 23:36

Ма, људи, куда шаљете дјецу прије маја мјесеца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гост ртвбн

08.03.2015 15:17

Нема коментара док за политику сваки дан гинемо са коментарима, драго ми је сто нитко није настрадао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

08.03.2015 16:32

САД ЋЕ ДОЋИ ВУЧИЋ,ДА СПАСИ ДЈЕЦУ,Е МОЈ ВУЧИЋУ.

ОДГОВОРИТЕ