Жена пропала кроз рупу у тролејбусу

На линији тролејбуса 41 на стајалишту Милоша Поцерца у улици Кнеза Милоша догодила се права драма. Жена је пропала кроз рупу у возилу код задњих врата тролејбуса, а инцидент се догодио око седам сати ујутро.

Србија 06.03.2015 | 21:10
Жена пропала кроз рупу у тролејбусу

Троје суграђана је извукло жену из рупе пре него што је возач дошао да види о чему се ради.

“Жена је прошла са лакшим телесним повредама у пределу ногу, након што је села, видно узрујана и у шоку и боловима, кратко је прокоментарисала да није видела да је поклопац подигнут и да свакако није очекивала да у возилу постоји рупа коју није приметила јер је на станици неколико путника ушло пре ње”, каже Илија Петровић који је био у тролебусу, преноси Блиц.

Петровић каже да након што су путници упитали возача како вози са рупом у возилу и да ли је свестан да неко може да се повреди и настрада, возач је рекао: "Нисам видео то, идем у гаражу сад".

Возило је наставило вожњу са путницима до станице Ортопедски завод на почетку Булевара Кнеза Александра Карађорђевића када је возач на стајалишту рекао путницима да напусте возило.

“Ушао сам на станици код Главне посте у Таковској улици. Прескочио сам рупу и у неверици, сео и почео да фотографишем. Возило је, сигуран сам у таквом стању и са рупом кренуло са почетне станице са Студентског трга. Путници који су улазили на два наредна стајалишта су прескакали рупу и избегавали опасност све док несрећна госпођа није пропала кроз отвор у тренутку кад је возило кретало са станице. Викали смо возачу да стане док смо је извлачили и стављали да седне на најближе седиште”, прича Илија.

Возач је на наредном стајалишту рекао путницима да напусте возило, вероватно тек пошто је приметио да путници фотографишу возило и рупу у возилу.

Извор: Србија Данас

Коментари / 0

Оставите коментар