Запад Српске без струје

Сњежне падавине и јак вјетар проузроковале су јутрос прекиде у напајању електричном енергијом на појединим далеководним правцима у приградским подручјима Бањалуке и Приједора, те у дијеловима општина Челинац, Кнежево, Козарска Дубица, Нови Град, Крупа на Уни и Лакташи.

Република Српска 05.03.2015 | 15:47
Запад Српске без струје

На подручју Бањалуке, тренутно су евидентирани кварови на далеководима ка приградским насељима Суботица и Бочац, које би екипе "Електродистрибуције" Бањалука требало да санирају за неколико часова, саопштено је из "Електрокрајине".

У саопштењу се наводи да је на подручју општине Челинац у прекиду напајање електричном енергијом на дијелу далековода из Челинца ка Укрини, од Савића до Шњеготине, као и према дијеловима насеља Масловаре и Шипраге.

На подручју општине Кнежево, у прекиду је напајање електричном енергијом на далеководу за Живинице, након што је то подручје погодила јака мећава, док су на подручју Приједора, ван погона расклопница Томашица, односно без напајања је далековод Буснови - Томашица.

У општини Козарска Дубица у прекиду је напајање на дијелу далековода Раковица - Моштаница, а на подручју "Електродистрибуције" Нови Град, у прекиду је напајање насеља Рудице и Рујишка, као и на далеководу за Дубовик у општини Крупа на Уни.

На подручју Лакташа, ван погона је расклопница Слатина, односно без напајања је далековод за Ћетојевиће.

Све екипе "Електрокрајине" ће по потреби до касних вечерњих часова радити на отклањању кварова на дистрибутивној мрежи и постројењима, додаје се у саопштењу.

Извор: СРНА

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

недјо2

05.03.2015 14:56

Сто се тице мене не мора ни доци и годину то је електро пријенос сина беле цизмице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

05.03.2015 15:34

Који кретен

ОДГОВОРИТЕ
Name

сваста

05.03.2015 16:11

Који примитивац, прво то је ектродистрибуција Бања Лука а не електро пренос БиХ, а да цовјек мозе бити толико приглуп то јос нисам видјео до сада!

ОДГОВОРИТЕ