Хрвати: Нема предаје против Срба!

Борна Ћорић признаје да су Ђоковић и екипа велики фаворити у дуелу Дејвис купа, али да ће Хрвати пружити максимум у Краљеву. "Наравно, то је тенис, све се може догодити, што сам и ја уосталом доказао на мечу против Ендија Мареја"...

Тенис 02.03.2015 | 17:20
Хрвати: Нема предаје против Срба!

Борна Ћорић је момак о коме се прича последњих месеци. Победе против Рафаела Надала и Ендија Мареја и астрономски напредак на АТП листи довели су га у жижу интересовања.

Осамнаестогодишњи Хрват предводиће своју репрезентацију на дуелу првог кола Светске групе Дејвис купа против Србије наредног викенда у Краљеву.

Селектор "коцкастих" Жељко Крајан признао је да његов тим готово нема шта да тражи у том мечу, поготово што је наступ најбољег играча Марина Чилића под знаком питања, али млади Ћорић истиче да се неће предати у гостима.

"Нисам још причао са члановима своје екипе, али Хрватска није фаворит на том мечу. Наравно, то је тенис, све се може догодити, што сам и ја уосталом доказао на мечу против Ендија Мареја... Идемо да се боримо, нећемо се предати, али Србија је велики фаворит на том дуелу", изјавио је за "Журнал" тренутно 61. играч света, који је током претходне недеље направио помак од 23 позиције на АТП листи.

Ћорић је рекао да не зна шта да очекује од дуела у Краљеву.

"Не знам какву атмосферу треба да очекујем на мечу против Србије. Никад нисам био у Краљеву. Чуо сам да су људи веома љубазни, да је хотел и одлчан и надам се да ће и меч бити добар", истакао је млади Хрват уз напомену да после тријумфа над Марејом "није полетео", већ је мотивисан да настави и убудуће да ради напорно.

Меч Србија - Хрватска у 1. колу Светске групе Дејвис купа на програму је од 6. до 8. марта у Краљеву.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЈА

02.03.2015 16:27

Нека бољи побједи!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

02.03.2015 18:29

Само напријед брацо Срби и брацо Хрвсти бољи це да побиједи, зна се које.

ОДГОВОРИТЕ