Малољетницу држао као робињу

Виши суд у Панчеву осудио је на шест година робије З.Н., који је месецима држао девојку(16) као робињу закључану у мрачној соби, изгладњивао је и продавао њено тело клијентима.

Србија 26.02.2015 | 18:18
Малољетницу држао као робињу

Несрећну девојку је држао као робињу у мрачној и закључаној соби, а њено измучено тело продавао је многобројним мушкарцима. Са жртвом је ступио у контакт прошле године преко својих синова, који су били њени вршњаци и пријатељи.

"Када је сазнао да малолетница одраста по домовима за незбринуту децу и у хранитељским породицама, да нема никог ко би јој био подршка, он ју је намамио код себе, закључао је и одмах почео да подводи", кажу у НВО "Атина".

Монструм је несрећну девојку немилосрдно присиљавао на секс са другим мушкарцима, уцењујући је да ће умрети у највећим мукама од глади и жеђи, ако не буде задовољавала клијенте.

"Држао ју је заточену у просторији у којој су услови за живот били буквално неподношљиви, а она није имала никакву комуникацију са спољним светом", наводе у "Атини".

После извесног времена, макро је за повећи новчани износ продао малолетницу једној породици, која је желела да је подводи. Била је у тешком физичком стању када ју је купила та породица. Један од чланова те породице, уплашио се је да ће умрети и одвео је у један град у унутрашњост Србије.

Четвороношке се вукла по улици кад ју је пролазник одвео код лекара.

Извор: Србија Данас

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xx

26.02.2015 17:33

Треба га одма убити

ОДГОВОРИТЕ