Страх оковао дио Батајнице

Незапамћен злочин када је свирепо убијен Стеван Катиловић (35) узнемирио је становнике Улице Светог Рафаила Шишатовачког.

Србија 21.02.2015 | 08:02
Страх оковао дио Батајнице

Дјеца се више не играју у двориштима, увече постаје сабласно празно.Пуста улица, закључане капије, ролетне спуштене до пола прозора и свијећа која тиња на мјесту монструозног убиства.

Језа и страх. Сабласну тишину прекида само лавеж паса. Ово је призор који је екипа "Новости" затекла у Улици Светог Рафаила Шишатовачког у Батајници, где је у понедјељак увече свирепо убијен Стеван Катиловић (35), кога је непознати мушкарац исјекао мачетом наочиглед супруге.

Незапамћен злочин у овом дијелу Београда затворио је становнике у четири зида. Кажу, излазе само када морају, дјеца се више не играју ни у двориштима, а до школе их прате родитељи.

Неки су малишане одвели и код рођака на другу адресу док се убица коначно не нађе иза решетака.

- Пратим сваког пролазника, нарочито ноћу. Плашим се да убица и даље хода нашом улицом, да може да ми покуца на врата. Сама сам са четворогодишњим сином и плашим се да заноћимо сами, зато и зовем пријатеље да спавају код нас - прича Јадранка М. док са страхом гледа низ улицу у правцу где је несрећни Стеван изгубио своју битку.И у сусједним улицама влада хладна тишина.

Пролазници су ријетки и иду само у групама. Кажу, Батајницом кружи прича да су неки видели старијег човека испред супермаркета на крају насеља како ноћу шета средином улице. Сумња да је можда ријеч о свирепом убици унијела је додатну панику.

- Није ми свеједно када знам да нисам безбједан у крају где сам одрастао. Надам се да ће га полиција што прије ухватити - каже Славко Керечки.

Мјесец дана прије овог стравичног убиства, само неколико улица даље догодила се трагедија коју ће памтити становници овог дијела Батајнице. Радан Урошевић (51) полио је бензином и запалио своју бившу супругу Свјетлану Урошевић (45) у Улици Светог Серафима.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

марко

21.02.2015 09:55

Полиције висе ту да пиставе и да убојицу осуде на смртну казну

ОДГОВОРИТЕ