Пса ланцима и жицом везао у шахт

Женка немачког овчара, пронађена је везана ланцима и жицом у шахту поред ауто-пута у Алексинцу одакле је безуспешно покушавала да се ослободи и изађе два дана.

Србија 20.02.2015 | 12:55
Пса ланцима и жицом везао у шахт

Љубитељи животиља из Алексинца који су је пронашли по дојави грађана на паркингу недалеко од мотела Истанбул, били су запањени бруталним призором злостављане животиње.
 
Женка немачког овчара, стара између три и четири године, била је истраумирана, преплашена, мршава и пуна рана од којих је највећа била на врату као последица везивања ланцем.
 
-Молим све који имају било какву информацију о томе ко је пса везао и оставио у шахти на паркингу ауто-пута у близини мотела „Истанбул“ да се јави како би се монструмима који се овако опходе према живим бићима стало на пут. Девојчица је добила име Циара и потрудићемо се максимално да јој помогнемо да поново верује људима и да буде здрав и весео пас, написала је на свом „Фејсбук“ профилу Драгана Пенић, на којем су објављене и потресне фотографије.
 
Љубитељима животиња је упућен и апел да помогну око лечења и набавке хране за злостављану керушу.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Тужно

20.02.2015 12:04

Онај ко овакве животиње мучи је ПКВ убица. Кад се добро обучи на њима, наредни кога че мучити је човјек. Тад постаје ВКВ убуца!! Шта је човјек све спреман учинити свом највјернијем пријатељу!!!Или још боље, шта је пас дочекао од свог "најбољег" друга!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пи.... сотоно

20.02.2015 13:04

Како само може такво нешто да уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циара

20.02.2015 17:02

Срце ми плаце...Захвална сам Господу да сте је спасили. Саосецам мада не могу помоци јер старам се о два Хаскy,прво њима па себи. Драгана дусо, када се Циара опорави просетај је а она це вас одвести до места где је претходно зивела, знацете да је ту монструм сто цини злодело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

23.02.2015 00:19

Жалости никад краја

ОДГОВОРИТЕ