Пас усмртио власницу

Једна старија женска особа изгубила је живот након што ју је јутрос у Суботици изуједао сопствени пас ротвајлер.

Србија 19.02.2015 | 14:51
Пас усмртио власницу

У Хитној помоћи наводе да је повредама подлегла по пријему у болницу.

Како је Тањугу речено у Полицијској управи Суботице, догађај је пријављен јутрос у 8.10 часова, а догодио се у Пешчариној улици, у Радановачкој шуми.

Портпаролка Хитне медицинске помоћи др Михаела Будимски рекла је Тањугу да је њихова екипа на терен изашла у 8 часова и 16 минута, где су затекли жену како лежи у дворишту, са тешким телесним повредама, односно повредама задобијеним од уједа пса у пределу главе.

У том моменту, према њеним речима, жена је још давала знаке живота.

"Екипа ју је транспортовала у болницу. Међутим, током транспорта је екипа морала да је реанимира и оживљава, тако да су је током транспорта реанимирали и предали на хитан пријем. Међутим, она је подлегла повредама, тако да нису успели да јој помогну", рекла је Будимски.

Она је додала да јој није познат случај да је у скорије време пас до те мере напао неку особу у Суботици.

Према речима очевидаца, настрадала је пензионерка М.К.Е. која је у свом власништву великог пса ротвајлера држала већ пет година.

Њена прва комшиница Гиза Секулић, након што је безуспешно покушала да ступи с настрадалом путем телефона, од новинара је сазнала да је несрећна жена изгубила живот.

Секулић каже да је пас био велики и да га се бојала, јер је знао да скочи на човека, али да није чула да је раније правио проблеме.

“Никад нисмо чули да је правио проблеме. Имала га је сигурно једно пет година. Прескакао је и ограду, онда су се деца бојала, па су га затварали. Али када је она код куће, онда је увек био на слободи”, рекла је Секулић.

Друга комшиница, Марија Жупанек, каже да је пас увек лајао, али да није прелазио ограду.

Увиђај су обавили представници Полицијске управе Суботица, а пас је усмрћен. На лицу места биле су и екипе ЈКП "Чистоћа и зеленило" и комуналне полиције.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пас и човјек

19.02.2015 14:00

Пас је човјеку најбољи пријатељ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

19.02.2015 16:54

И треба којег врага купују опасне керове,боље сто је њу убио него неције дијете које није ни криво ни дузно

ОДГОВОРИТЕ