Отворено писмо Николићу, Вучићу и Дачићу

Удружење породица киднапованих и убијених Срба на Косову и Метохији упутило је отворено писмо државном врху Србије са питањем да ли су заборавили на отете Србе и да ли ће их препустити забораву као што је то учинила власт прије њих.

Србија 13.02.2015 | 11:11
Отворено писмо Николићу, Вучићу и Дачићу

Они су поручили да породице жртава никада неће заборавити своје најближе, а да ће жртве онима који их игноришу остати на савјести.

Из Удружења су поставили питање предсједнику Србије Томиславу Николићу да ли у његовој платформи за Косово и Метохију има и захтјева за ослобађање отетих Срба и захтјева за правду за убијене Србе.

Породице су се обратиле и премијеру Србије Александру Вучићу питањем да ли ће се у Бриселу од Албанаца затражити ослобођење отетих Срба, а предсједавајућем ОЕБС-а Ивици Дачићу намјерава ли затражити хитно ослобађање отетих Срба и правду за злочине почињене над Србима.

"Породице чекају да им се њихови најближи врате. Колико је само родитеља умрло, не дочекавши слободу и истину за своју отету децу. Очекујемо 17 година слободу и истину за отете и казну за убијене Србе. Никада нећемо заборавити наше најближе, а вама нека су на савести", поручују из Удружења породица киднапованих и убијених Срба на Косову и Метохији.

Коментари / 4

Оставите коментар

ЖИКА Ж

13.02.2015 10:31

БИТИ ПРЕДСЈЕДНИК ДРЖАВЕ, ПРДСЈЕДНИК ВЛАДЕ, МИНИСТАР ИЛИ ОБАВЉАТИ БИЛО КОЈУ ДРЖАВНИЧКУ ФУНКЦИЈУ ЈЕ ВЕЛИКА ЧАСТ И ОДГОВОРНОСТ. ЗА 25 ГОДИНА ФУНКЦИОНИСАЊА ВЛАСТИ У ДРЖАВИЦАМА БИВШЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ ЈЕ НА ПРВОМ МЈЕСТУ ЛИЧНО И ПОРОДИЧНО ОБОГАЋИВАЊЕ ПУТЕМ КРАЂЕ, ГОТОВИНЕ ИЗ БУЏЕТА, ПРОДАЈОМ НЕКРЕТНИНА И ПРИРОДНИХ БОГАСТАВА. НИ ЈЕДАН СЕ НИЈЕ ПОКАЗАО КАО ДРЖАВНИК СА ВИЗИЈОМ ВОЂЕЊА НАРОДА И ОДРЖИВОСТИ ПРИВРЕДНОГ РАЗВОЈА. ОВА ТРОЈИЦА А И ОСТАЛИ УЗ ПОМОЋ МАГЛЕ ОПЕРИШУ СВОИМ ПРОСТОРИМА. КАО И ОНИ РАНИЈИ АЛИ И БУДУЋИ ОНИ СУ У ПРАВУ И ОНИ СУ НЕ ЗАМЈЕНЉИВИ. САМО ИХ БОГ МОЖЕ ЗАМЈЕНИТИ. НИ У ЈЕДНОЈ ОД ДРЖАВИЦА НЕ ПОСТОЈИ КРИТИЧНА МАСА КОЈА МОЖЕ ДА НЕШТО УРАДИ. ЖИВОТ СЕ ВРАТИО 200 ГОДИНА У НАЗАД.

Ре Зика

13.02.2015 12:22

Сами смо себи криви! Гласамо и даље за лопове, убице и болесне националисте! Све док овај свети народ (како себе замисљају све нације на Балкану) , не схвати да су само обицни људи и ниста висе и не подју медјусобно да се постују нама це политицари да гуле козу. Али то је просто немогуце јер је народ болестан и та болест је неизљецива. Колико су људи болесни показали су избори у октобру. Поново се гласало за лопове, злоцинце и националисте.

Мд

13.02.2015 17:55

Нису они заборавили Србе на Косову сјете их се пред сваке изборе,

Сузуки

13.02.2015 20:18

ЗИКА З. Тако је Зика право у среду, све ове фукаре који владају овим прцијама од дрзавица треба послати на Голи Оток. Све криминалац до криминалца који су пред распад драге нам СФРЈ били ледени а сада су милионери.