Њемци контролишу границу ЕУ и Србије

Немачка је саопштила да је упутила 20 полицајаца на границу између Мађарске и Србије како би помогли у контроли пораста броја тражилаца азила који иду у ЕУ.

Регион 12.02.2015 | 18:48
Њемци контролишу границу ЕУ и Србије

ЕУ бележи оштар пораст броја косовских грађана који стижу до Уније, посебно откако је дошло до ублажавања путних прописа што им омогућава да стигну до граница Уније преко територије Србије, пренео је Ројтерс.

Један од задатака 20 немачких полицајаца је да оду одмах на мађарско-српску границу како би помогли у дугорочној контроли границе, саопстило је немачко Министарство унутрасњих послова, известио је Ројтерс.

Министарство је такође саопштило да ће немачке власти одлучивати о захтевима за азил косовских грађана у року од две недеље и да ће пооштрити напоре како би указале да у Немачкој није лако добити азил.

Немачко министарство је такође сигнализирало да би могло размотрити промену закона како би олакшало депортацију тражилаца азила са Косова, додајући да то,међутим, за сада није приоритет, известио је Ројтерс.

У последњих неколико недеља велики број Албанаца са Косова покушава да преко границе Србије и Мађарске стигне до Европске уније.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ЈА

12.02.2015 17:56

А ко би друди послао??? Ја сигурно не би!!! Али тако им и треба, добили су Државу Косово а,сада бјеже из ње! Једно питање ЗАСТО???Зато сто незнају ста је посао, ста је рад научили су да добију све Џабе! Али нема висе ТИТА да им све гура у Д..е!!! За крај ЈАДНИ АЛБАНЦИ(СИПТАРИ)!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

12.02.2015 19:22

Овде се ради о савршено организованој акцији, ако не у договори са властима Србије, онда под окриљем ЕУ и Власти Косова да се изнуди на што бржи начин признање Косова од Србије јер овај статус не доноси напредак( биће ваљда такав изговор, и наводно условљавање за приступ унији, подле долазе блокаде од Хрватске итд.) А могао би то бити повод и за нешто веће! Живјела Србија и Српски народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКО ЋЕМО

13.02.2015 07:17

20 ПОЛИЦАЈАЦА НИЈЕМАЦА СА МАЂАРСКЕ СТРАНЕ, 40 ПОЛИЦАЈАЦА РУСА СА СРПСКЕ СТРАНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хитлер

13.02.2015 14:48

Ја би ту одма саградио Аушвиц и прихватио људе да се не пате и лутају около

ОДГОВОРИТЕ