Олуја у Београду

Јак ветар који од синоћ дува Београдом задаје доста мука градским комуналним службама, јер чупа гране, окреће семафоре и обрушава напукле фасаде зграда.

Србија 06.02.2015 | 12:15
Олуја у Београду

У ЈКП "Зеленило" и даље сабирају број синоћњих и јутрошњих интервенција, али за "Блиц" потврђују да су дежурне службе више пута излазиле на терен због ветра који је чупао крошње и гране дрвећа.

Слична ситуација је и у "Београдпуту": две екипе синоћ су дежурале и обилазиле град, пре свега зато што је јак ветар окретао семафоре и оштећивао другу саобраћајну сигнализацију.

О јачини ветра вероватно најбоље сведочи вест да се комплетна вертикала фасаде зграде на Видиковачком венцу 75 обрушила на земљу јутрос око 10 сати. Повређених на срећу није било, а како јавља наш репортер са лица места, фасаде је падала у два наврата: прво између 7 и 8 ујутру, а затим и у 10 сати. Постављене су заштитне траке, пролазници и станари у чуду посматрају призор и страхују од новог обрушавања...

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мића

06.02.2015 11:42

У питању је ХААРП антенски систем за управљање са временским приликама И не приликама. ХААРП је електронски акцелератор магнетних таласа. Тастер од ХААРП-а држе католички језуити у лабораторијама у Америци. То су Лојолини војници, који су прошли девети круг ритуала и пили дечију крв (Читај:Миссинг цхилдрен) у већу славу сатане. Исусовци у Ватиканау су одлучили да уклоне становништво са планете. Њима нико не треба, они се клонирају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА МИЋУ

06.02.2015 11:52

СЛАЖЕМ СЕ ДА ХААРП СТОЈИ У ЛАКТАШИМА. ТАСТЕР ОД ХАРПА ДРЖЕ СМСД-еовци. ТО СУ СЕКТА-ВОЈНИЦИ КОЈИ НЕ САМО ДА СУ ПИЛИ QУДСКУ КРВ ВЕЋ ПОКРАДОШЕ СВЕ ФИРМЕ И БАНКЕ И ХОЋЕ ДА ОЧИСТЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ОД СРБА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кмкок

06.02.2015 13:05

... И они се не клонирају него се увлаце Доди док не клону (или док он не клоне)...

Name

зворник

06.02.2015 13:19

Ре за мицу е мој глупсоне који си ти примитивац ја зивим у Свици и вјетар дува вец три дана неке сколе су затворене путеви луке на језерима а ти прицас неке глупости

ОДГОВОРИТЕ