Угледао кћерку голу у Плејбоју па се убио

Отац румунске Плејбој зечице Лоредане Чиву (25) није могао поднети чињеницу да је његова ћерка позирала за амерички часопис. Због тога је одлучио да изврши самоубиство, а његова смрт ову заносну плавушу прогони и након шест година.

Свијет 30.01.2015 | 13:35
Угледао кћерку голу у Плејбоју па се убио

- Када је видео моје фотографије почео је да ме избегава. Престао је да прича са мном. Био је јако узбуђен. Скроз се повукао, а покушао је и да ме изолује од остатка породице - испричала је Лоредана.

- Мислила сам да ће са временом то да преболи. Нити у једном тренутку нисам очекивала да ће да учини нешто тако - рекла је Румунка, пише Јутарњи.хр.



Иако је увек била блиска с оцем, њихов однос се радикално погоршао након снимања за румунско издање Плејбоја. Неколико месеци касније, Лоредана је увидела да је све отишло предалеко, па се одлучила да се помири с оцем. Тада је сазнала да је извршио самоубиство.

- Пронашла сам га обешеног. Никада се нисам опоравила од тог шока - рекла је Лоредана која је тада имала 18 година.
Смрт њеног оца прогања је цело време јер се боји да је починио самоубиство управо због свађе с њом.

- Није оставио опроштајну поруку. Сви су рекли да је до последњег тренутка био весео па је његова смрт остала мистерија. Увек смо били блиски и свакодневно смо разговарали. То је нагло прекинуто након објаве фотографија. И данас ми је тешко разговарати о томе, још увек ми је превише болно. Никоме то не бих пожелела - испричала је заносна плавуша.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ПИЏО

30.01.2015 12:37

ФАКАТ ДОБРА МАЛА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадан цовек

31.01.2015 13:58

Нека му је лака земља.Нема ниста горе, него кад те неко најродјенији изневери.

ОДГОВОРИТЕ