Становнике Њујорка тек очекује најгоре

Неw Yорк можда јесте град који никада не спава, али ових дана се то баш и није могло примијетити. Улице града у коме живи осам милиона људи су заправо пусте, изузимајући грталице које раде на уклањању снијега.

Свијет 27.01.2015 | 11:18
Становнике Њујорка тек очекује најгоре

Прва велика олуја ове године може донијети чак метар снијега у Бостону и Неw Yорку, а данас се очекује и ледена киша, као и јак вјетар. Упозорења на ову сњежну олују издата су од Марyлана преко Маина па све до Канаде.

У овом граду надлежне институције тврде да ће ова олуја бити опасна по живот, али и историјска.

У Массацхусеттсу, вјетар дува брзином 62 километра на сат. Због тога би људи у неким подручијима могли остати без електричне енергије данима јер је већ забиљежен пад неколико далековода у овом граду.

Међутим, метеоролози предвиђају да најгоре тек долази. У наредних неколико сати стижу највећи снијег, веома јак вјетар, али и ниске температуре.

Скоро 58 милиона људи могло би се суочити са екстремно ниским температурама. Зато се свима препоручује да остану у затвореним просторима и да без велике потребе не излазе напоље.

У Неw Yорку је обустављено функционисање јавног превоза, а приватни аутомобили могу саобраћати само у неким дијеловима града.

Скоро 7.000 летова је отказано, јавио је портал Флигхтаwаре.цом. Такође, отказано је и стотине данашњих летова.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

има Бога

27.01.2015 11:30

Није ми вас ни зао , покварили сте климу цијелга свијета. Треба вас заледити бар сто година да се свијет нормализује од васег тероризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За има Бога

27.01.2015 12:12

Ти сигурно не верујеш у Бога јер да верујеш не би ово написао !Сети се само поплава,одрона,клизишта...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестрпљив сам

27.01.2015 16:15

Па кад це, зар јос није !

ОДГОВОРИТЕ