Чека се вјештачење "Тијаниног страха"

Оптужница против Драгана Ђурића /34/, осумњиченог за свирепо убиство Тијане Јурић /16/ још није потврђена, јер се чека налаз вјештачења такозваног "Тијаниног страха", односно претрпљеног страха жртве прије и за вријеме убиства.

Србија 22.01.2015 | 11:39
Чека се вјештачење "Тијаниног страха"

"Вјештачење претрпљеног страха значи процјену свјесности жртве током напада, колико је патила и претрпјела бола за живота, прије него је убијена", саопштено је из Вишег јавног тужилаштва у Суботици.

Из тужилаштва наводе да се за сада не може говорити о одгађању суђења осумњиченом Ђурићу, с обзиром да је предмет у фази истраге, као и да ће процес почети кад надлежни Виши суд у Суботици потврди оптужницу.

У истражном поступку завршено је неуропсихијатријско вјештачење осумњиченог, судско-медицинско вјештачење којим је утврђен механизам повреда, као и сва остала вјештачења одјеће и предмета.

До сада су саслушани сви свједоци у случају убиства Тијане Јурић, представљени сви материјални докази, а по завршетку вјештачења "Тијаниног страха", прво рочиште би могло да буде одржано у марту.

Драган Ђурић, месар из Сурчина, убио је Тијану Јурић крајем јула прошле године у војвођанском селу Бајмоку.

Према сопственом признању, Ђурић је несрећну дјевојчицу прије убиства сексуално злостављао, тукао, а затим задавио.

Беживотно тијело Тијане Јурић пронађено је двије недјеље послије убиства, у селу Чонопља, код војвођанске општине Сомбор.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

нешо

22.01.2015 12:48

Дајте га мени само два сата...семе му се затрло..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ссс

22.01.2015 13:48

Ако суд има имало свести засто иста цека тог монструма требало је одмах на смртну казну али посто је нема дозивотна робија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

22.01.2015 13:55

Страх ме је да га суд не прогласи неурачинљивим,па га суд не смести пар година у болницу.По мани треба вратити смртну казну.

ОДГОВОРИТЕ