Мировни разговори у Берлину

Нова рунда мировних разговора о конфликту на истоку Украјине биће одржана вечерас у Берлину, уз учешће министара спољних послова Русије, Украјине, Њемачке и Француске, саопштио је портпарол њемачког Министарства спољних послова.

Свијет 21.01.2015 | 09:02
Мировни разговори у Берлину

Овај извор потврдио је писање листа "Зидојче цајтунг" о овој теми.

Лист је пренио да су овог пута Украјина и Русија затражиле одржавање састанка да би се разговарало о смиривању ситуације послије недавног пораста насиља на истоку Украјине.

Након сличног састанка у Берлину прошле седмице, контакт група за Украјину отказала је планове о одржавању самита лидера четири земље о рјешавању сукоба због недовољног напретка у примјени споразума из Минска.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ненад

21.01.2015 11:33

Трансатлански савез НАТО је католички земаљски пакао иза кога по дифолту стоји Ватикан. Нема компромиса са Ватиканом! Господине Путине једини начин да спасите човечанство од крваве шапе из Ватикана је нуклеарни удар на: Ватикан, Вашингтон И Лондон! Украјина је само успутна станица Ватикана до Сибира! Ватикан од шизме од 1054 го од када се одреклао извора Бога и прихатио сатану ратују у континитету. Католици убијају на 100-тине љди дневно ради отимања ресурса. Болесни ум форсира Орвеловску пропаганду против Русије преко католичких емитера: Реутерс, Тањуг Читај: Седиште ГЕСТАПО-а на Обилићевом Венцу 1941-1945), ЦНН, ББЦ, НБЦ, АП.,

ОДГОВОРИТЕ