ЛШ: Партизанова дјеца добила Галатасарај!

Ватерполисти Партизана успели су да остваре прву победу у Лиги шампиона пошто су у трећем колу на Бањици били бољи од Галатасараја са 10:7 (1:0, 2:4, 3:3, 4:0).

Остали спортови 18.01.2015 | 08:00
ЛШ: Партизанова дјеца добила Галатасарај!

Црно-бели су имали минус и доста су се мучили до 7:6, а онда је кренула серија од репрезентативца Србије Душана Мандића који је након тога постигао још један погодак који је везао руке турском тиму који није могао да постигне гол у последњој четвртини.

Атмосфера испред базена Спортског центра Бањица била је мирна и није било инцидената. У близини базена био је присутан велики број полицајаца и припадника Жандармерије који су били распоређени на неколико пунктова, али утакмица је прошла у савршеном реду.

Ова утакмица требало је да буде одигран у Београду 29. новембра прошле године, али је одложена из безбедносних разлога након убиства навијача Црвене звезде Марка Ивковића уочи кошаркашке утакмице Евролиге измедју Галатасараја и црвено-белих у Истанбулу.

Најбољи у редовима Партизана био је Мандић са четири поготка, два је постигао Гаврил Суботић, док су по једном мрежу тресли Гилен, Јакшић, Радојевић и Стојановић. Код гостујуће екипе, Млађан Јановић је три пута био прецизан, а Симсек, Никић, Вукчевић и Аксентијевић.

Коментари / 0

Оставите коментар