Најбоља просидба на свијету

Као да јој није било довољно што ју је дечко запросио, касније су обоје остали шокирани када се Боно из групе У2 потпуно непланирано појавио и улепшао им дан.

Занимљивости 14.01.2015 | 09:04
Најбоља просидба на свијету

Тридесетогодишњи Клиф Хенри пажљиво је испланирао како ће да запроси своју девојку из средње школе Фиону Хехир током излета на Клини Хил у Даблину.

Клиф је организовао да их на брду чека бенд Кивест, који је извео њихову омиљену песму ’Раглан Хилл’ када су стигли до врха.

Шокирана Фиона била је одушевљена и збуњена када је видела свој омиљени бенд, а онда и шокирана када је по завршетку песме Клиф клекнуо на једно колено и запросио је.

Колико се изненадила сведочи и чињеница да је Клиф морао два пута да постави питање пре него што је рекла ’да’.

Као да ово све није било довољно, уследило је још једно непланирано изненађење за овај пар. Они су случајно налетели на певача групе У2, педесетшестогодишњег Бона, који је са супругом тог дана шетао овим занимљивим локалитетом.

“Немој то да радиш, ми га знамо, ти га тек упознајеш. Ово је интервенција“, шалио се Боно. – “Ако баш морате, знајте да је брак активно лудило. То ти је као да скочиш са овог брда и схватиш да заправо знаш да летиш.“

Како је видео-снимак њихове просидбе постао популаран на друштвеним мрежама, Фиона каже да би тај тренутак волела да понавља "изнова и изнова".

Извор: Б 92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боннy М

16.01.2015 22:18

и Даддy цоол те на све пристајем :)

ОДГОВОРИТЕ