У удесу повријеђена беба

У двије саобраћајне несреће које су се догодиле током ноћи у Београду, повријеђене су три особе међу којима и једногодишњи дечак.

Србија 27.12.2014 | 09:44
У удесу повријеђена беба

Екипе хитне помоћи збринуле и два младића повријеђена у тучи, рекла је Бети портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

Према њеним ријечима, у саобраћајној несрећи, око 21х на углу Булевара Деспота Стефана и Цвијићеве повријеђен је возач (40) који је са тупом повредом леђа превезен у Ургентни центар.

Око 21.30 на Зрењанинском путу, на скретању за Овчу, повређена су два путника у аутомобилу од којих је једно дијете старо годину дана, рекла је докторка Мацура.

Дјечак је превезен у Ургентни центар због повреда главе као и мушкарац (52) који је задобио повреде врата, рекла је Мацура и додала да је у колима био још један дјечак, истог узраста, који није повријеђен.

На Звездари у Мокролушкој улици око поноћи младић од 17 година задобио је убодну рану у бутини, а други, нешто старији, посјекотину шаке и ручног зглоба, рекла је Мацура и додала да су обојица превезена у Ургентни центар.

Љекари Хитне помоћи имали су 91 интервенцију током ноћи, од тога их је на јавном месту било 25, додала је портпарол Службе 194.

Највише су се, како је навела, јављали људи са срчаним и кардиоваскуларним проблемима и психијатријски болесници.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар