Путин: Одбрана виталних интереса домовине је доказ части

Рад за добро домовине и одбрана њених виталних интереса увек су доказ части и дужности, истакао је данас руски председник Владимир Путин на традиционалном Новогодишњем пријему у Кремљу.

Свијет 26.12.2014 | 22:01
Путин: Одбрана виталних интереса домовине је доказ части

Чињеница да су се Севастопољ и Крим вратили ове године својој земљи порекла доказује у пуној мери колико су наведени квалитети данас потребни и важни, казао је Путин, преноси Таш.

Није тако често да се десе догађаји који могу да уједине друштво, па је зато од виталног значаја да се у будућности очува оваква консолидација као и да се пружи слобода цивилним иницијативама, навео је руски лидер.

Он је додао да је уверен да је консолидација друштва кључни услов за превазилажење тешкоћа и невоља.

Наредна година неће бити лака, а ми смо суочени са многим компликованим задацима и решићемо их успешно, казао је Путин, преноси Таш.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

хео

26.12.2014 21:53

Благо руском народу са тобом.Није цудо сто су се Срби са Косова одрекли србијанског дрзављанства и сто су хтјели са тобом и да постану руски дрзављани.Да народ РС зна пописао би усране србијанце и окренуо се Русији мајци али данасњи зиваљ у РС је из најцрњих српских куца и само гледа ТВ Бастиљу и плацу за устасом Додиком,Милосевицем и његовим бабом Јулом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за хео

26.12.2014 22:01

Опет ниси попио терапију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

27.12.2014 08:51

Ја сам био 94-е на Грабезу на -22, то је сад у федерацији БиХ. Не вјерујем да це то хео и Руси промијенити . За хео ако ти је до Русије и руске политике купи карту и за Соци виза ти не треба . За одбрану србства нам сад требају Тесла, Дјура Јаксиц, Петар Коциц ,мани ме Руса и Амера коме они помазу тај народ нестаје.

ОДГОВОРИТЕ