Ови знаци говоре да сте дама од стила

Да ли се проналазите у овим тврдњама?

Мода и љепота 26.12.2014 | 13:21
Ови знаци говоре да сте дама од стила

Када видите неки комад гардеробе одмах у глави можете да смислите барем три комбинације како бисте то могли да носите. Иначе не видте смисао због чега бисте то купиле.

Можете да уђете у најгору радњу на свету и да у њој нађете сјајан комад. Ви сте као људски пратећи пројектил – за ципеле!

Ви сте смејете у лице када неко говори о томе “wхат нот то wеар” – ко каже да црно и браон не иду заједно?

Не пратите слепо трендове јер знате шта је ваш стил, а шта није. Понекад се осећате као да сте једина жена на планети која никада није носила сиви лак за нокте.

Када урадите нешто из хира, као што је тотална промена фризуре, то вам најчешће одговара. Нема кајања, али ви се тотално уклапате у сваку велику промену коју учините.

Људи вас стално питају где сте нешто купили. А ви волите да их изненадите када кажете да је то у питању Х&М јер они увек очекују да је ваша гардероба скупља него што то заиста јесте.

Када помогнете пријатељима да изаберу гардеробу, они увек изгледају сјајно у томе. А онда вас питају да ли можете да долазите свакога дана да их облачите.

Можете скоро увек да искомбинујете оутфит практично ни из чега. Ви можете да изађете на крај са свим.

Имате скоро фотографско памћење за оутфите које вам се свиде на другим девојкама и можете да их репродукујете на себи без тога да морате да одете да купите такву гардеробу. Јер ви никада нећете никога ископирати комплетно..

Извор: б 92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тн

28.12.2014 13:04

Ови знаци говоре да сте екстравагантни!

ОДГОВОРИТЕ