Дјевојка из "Хајата" ипак убијена?

У оквиру истраге смрти Иване Бодрожић-Бркић (31), која је пронађена мртва у соби хотела "Хајат'' биће приведено пет особа.

Србија 17.12.2014 | 20:54
Дјевојка из "Хајата" ипак убијена?

Наводно умрла од анестетика "пропофола", који, кажу стручњаци, тешко да је могла сама себи да убризга.

Судија се на привођење пет особа одлучио након што се током истраге појавило неколико детаља који би могли указивати да није ријеч о предозирању или самоубиству, већ о убиству, пишу београдски медији.

“По налогу судије који истражује овај случај пет особа биће приведено на разговор. За сада није познато о којим особама је реч, али ће оне морати да дају изјаву о томе да ли знају нешто о смрти девојке. О овом случају се води детаљна истрага, како би се решиле све сумње и евентуално отклониле спекулације које су се поводом смрти појавиле у јавности“, каже извор листа.

Медији су прије неколико дана објавили да се Ивана предозирала анестетиком пропофол, а лист "Ало“ данас пише да она ипак није могла сама себи да убризга дуплу дозу анестетика "пропофола“ и да се са тим слажу и многи анестезиолози, фармацеути и анестетичари.

Како наводе медији, поменути анестетик се користи за увођење и одржавање анестезије и довољна су два милиграма да човјек упадне у наркозу и то за мање од пет секунди, преноси Мондо.

“Готово је немогуће да би девојка стигла да сама себи убризга смртононсу дозу, а да пре тога не упадне у дубок сан и испусти шприц. Уколико је предозирање “пропофолом“ узрок смрти јаке су индиције да их је убризгао неко други. Овај лек је анестетик, а не седатив због чега је врло сумњиво да га је користио неко ко је био уживалац наркотика“, каже за лист извор упознат са истрагом.

Ивана Бодрожић Бакић (31) пронађена је у четвртак ујутро мртва у хотелу Хајат на Новом Београду у соби коју је изнајмила компанија Пинк Интернешенел.

Кћерку посланице војвођанског парламента Наде Бодрожић, мртву са шприцем у руци нашли су запослени у хотелу.

Коментари / 0

Оставите коментар