Волков одлази ове зиме!

Леви бек црно-белих додаје да се Астерас провукао у Хумској 1 у опроштајном сусрету од Лиге Европе.

Фудбал 13.12.2014 | 09:00
Волков одлази ове зиме!

Причало се да одлази прошле зиме, па је продужио уговор, говорило се да летос сигурно напушта Партизан, а остао је и зато је пред још једна прелазни рок незахвално прогнозирати статус Владимира Волкова, иако делује да би управо у јануру леви бек могао да раздужи црно-белу прему после три и по године.

Репрезентативцу Црне Горе остало је још шест месеци сарадње са Парним ваљком и уколико (се) буде чекао јун може да оде са Топчидерског брда без обештећења, међутим, свестан је и бивши фудбалер Шерифа да се растанак примакао.
„Постоји могућност да напустим Партизан ове зиме. Имам уговор до лета, али мислим да је најбоље и за Партизан и за мене да одем у предстојећем прелазном року. За мене, како бих потражио нови професионални изазов, а за црно-беле да нешто зараде евентуалним трансфером“, одговорио је Волков на питање да ли му је меч са Астерасом био последњи у Партизановом дресу.

А шта ако се потенцијални купци не јави?
„Уколико се то не деси неће бити ништа страшно, пошто имам уговор до јуна и наставићу да дајем целог себе за успех Партизана“.

Волков је задовољан издањем против грчког представника у Лиги Европе, међутим, незадовољан је што су на семафору остале две нуле.
„Астерас је све време био у подређеном положају и практично се извукао на нашем стадиону. Додуше, сами смо криви, јер кад на овом нивоу такмичења пропустиш онакве шансе какве смо ми имали онда није реално да очекујеш победу. Иако смо је заслужили, јер смо били боља екипа. Незамисливо је не користити онакве прилике“, рекао је Волков.

Коментари / 0

Оставите коментар