Видео: Безумљу ''навијача'' нема краја!

У Кијеву након меча Дњепра и Сент Етјена у уличној тучи у којој су коришћени ножеви повређено 12 навијача француског клуба.

Фудбал 13.12.2014 | 09:20
Видео: Безумљу ''навијача'' нема краја!

Навијачко безумље се наставља! Дан после хаоса у Барселони, и у Кијеву су коришћени ножеви у тучи навијача.

Дванаест фанова Сент Етјена повређено је у сукобу са присталицама Дњепра након меча та два клуба у Лиги Европе.

Сви повређени француски навијачи збринути су у локалној болници, а неколико њих имало је убоде по телу, док су остали зарадили бројне подливе од удараца бејзбол палицама. Како је пренела локална ТВ станица Хромадске до сукоба је дошло након што су навијачи Сент Етјена спалили украјинску заставу.

"Био је то жесток сукоб француских и украјинских навијача у улици Проризна у Кијеву. Било је доста рањених. Неколико њих избодено је ножевима, а неки су били крвави јер су задобили ударце палицама. Чуо сам и око десетак хитаца", изјавио је неименовани очевидац сукоба.

Запослени у Министраству унутрашњих послова Украјине Антон Герашенко изјавио је да су двојица француских навијача задржана у болници због повреде главе и додао да је међу повређенима било и присталица домаћег клуба, као и да су неки од њих ухапшени.

"Поступак ће бити покренут и против француских и против украјинских навијача, иако још није утврђено како је започела туча", додао је Герашенко.

Навијачима Дњепра ово није први сукоб са присталицама противничких екипа ове сезоне. Они су се потукли и са фановима Копенхагена у оквиру квалификација за Лигу шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар