Силовали га пред дјевојком

Шија, познат по улози у филму "Трансформерс", прича о догађају са почетка ове године.

Свијет 29.11.2014 | 08:37
Силовали га пред дјевојком

Контроверзни и проблематични глумац Шија ЛеБуф у фебруару ове године одржао је петодневни перформанс који је назвао #ИАМСОРРY. Девет месеци касније, он тврди да је био силован!

Наиме, глумчев перформанс изгледао је тако што се састајао са непознатим људима, док је на главни носио папирну кесу на којој пише "Нисам више познат". Шија је тек сада изјавио да га је током перформанса сексуално напаствовала жена, која га је скинула и бичевала. Како је током перформанса глумац ћутао, није рекао да ли се бранио од напада и докле је малтертирање ишло.

"Једна жена, која је дошла са својим дечком, који је био испред врата када се све то десило. Везала ми је ноге, скинула одећу и силовала ме", испричао је Схиа, додајући да су људи који су дошли да га виде сазнали о чему се ради и да је вест о сексуалном злостављању дошла и до његове девојке, која је чекала у реду да га види, пише трацара.цом.

"Како нисам причао током перформанса, нисам могао ништа да кажем својој девојци која је у реду чула шта ми се десило. Заглушујућа тишина била је болна."

Коментари / 0

Оставите коментар