Звезда и Галата још два пута ове сезоне?!

Постоји сценарио према којем ће српски и турски клуб играти и у Топ 16 фази. Наравно да то сада нико не жели...

Кошарка 22.11.2014 | 23:00
Звезда и Галата још два пута ове сезоне?!

Резултат меча Галатасараја и Црвене звезде Телеком, пао је већ у петак увече потпуно у други план, због убиства српског навијача у Истанбулу.

Том утакмицом, завршен је двобој српског и турског вицешампиона у првој фази. Оно што би могло да брине је да и даље постоји шанса да се та два тима састану и у Топ 16 рунди.

С обзиром на то да ће Олимпијакос сасвим сигурно бити први на табели Групе Д, јасно је да ће у наредну фазу са екипом која буде трећа.

У другој групи Топ 16 рунде заједно ће отићи тимови који заузму другу и четврту позицију, што би, из тренутне перспективе, могли да буду управо Звезда и Галата.

Нема дилеме да би организација тих утакмица носила огроман ризик и велики изазов за безбедносне службе.

Турски државни органи показали су у петак да нису способни да се изборе за тим задатком, за разлику од српске, која је ове јесени велики број ратоборних навијача Бешикташа обезбедила током боравка у Београду и испратила их кући живе и здраве са стадиона Партизана.

Истанбулска полиција наредни велики тест имаће у последњем колу прве рунде Евролиге, када ће у тај град допутовати Олимпијакос.

Тренутна табела Групе Д изгледа овако: Олимпијакос 6-0, Црвена звезда Телеком 3-3, Галатасарај 3-3, Нептунас 3-3, Лаборал Кућа 2-4, Валенсија 1-5.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

хулигани-јебите се

22.11.2014 23:37

Јебес спорт , ако долази до повреда и убијања

ОДГОВОРИТЕ