Владо Георгиев запрошен на концерту

Владо Георгиев одржао је синоћ на новосадском Спенсу концерт за памћење. У једном тренутку је "запрошен" управо певач, док се и пар из публике одлучио на овакав корак.

Забава 22.11.2014 | 10:34
Владо Георгиев запрошен на концерту

Иако је почетак концерта каснио око 45 минута, публика није замерила, јер им је Владо пожелео срећну славу, нагласивши да му је драго што је ту, иако и сам слави.

Присутни нису крили одушевљење када је запевао "Реци не или да", којом је и започео концерт, а једна згодна плавуша из првих редова искористила је то да га запроси. Раширила је транспарент на коме је писало "Удај се за мене", а испод и назив песме.

Владо је концерт наставио у лаганијем ритму, а публика је одлично прихватила и нову песму "Даљина". Све време је, у свом стилу, комуницирао са публиком збијајући шале, а девојке нису могле сакрити своје заљубљене погледе.

На опште одушевљење свих присутних, Георгиев је испунио и жељу једног Новосађанина.

Момак који се представио као Влада, на бини је запросио своју девојку Мирјану. Веридба је поздрављена аплаузом и вриском, а Георгиев је концерт наставио у бржем ритму и песмом "Све си ми ти".

Гост изненађења био је Иван Ивановић, са којим је отпевао песму "Једина", а на бини је била и Тијана Богићевић, која је отпевала песму "Тражим".

Уз пратњу тамбурашког оркестра Владо је запевао "Ево банке Цигане мој". Након три сата, није било особе која је кући отишла незадовољна. Поред песама, концерт су испунили лепи догађаји и емоције које иду уз њих.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ова

22.11.2014 09:37

жута , као да је онај Барбика из Скелана .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глупа плавуса

22.11.2014 16:07

Како мозе мускарац да се уда,не знам ко је овој плавуси написао овај транспарент

ОДГОВОРИТЕ