Тријумф Енрикеа Иглесијаса

Енрике Иглесијас главни је победник 15. доделе Латино Греми награда која је у четвртак одржана у Лас Вегасу.

Забава 22.11.2014 | 08:34
Тријумф Енрикеа Иглесијаса

Син прослављеног шпанског певача Хулија Иглесијаса освојио је три награде, међу којима за најбољу песму године са хитом "Баиландо", коју изводи заједно са кубанским певачем Десемером Буеном и бендом Хенте де Зона.

Међу награђенима је и фламенко гитариста Пако де Лусија, који је преминуо прошлог фебруара. Њему су постхумно додељене награде за најбољи албум године и најбољи фламенко албум за "Цанцион Андалуза".

Бивши супруг Џенифер Лопез, Марк Ентони, освојио је награду за најбољи салса албум са "3.0". Овај Њујорчанин порториканског порекла поздравио је том приликом одлуку америчког председника Барака Обаме, објављену пред сам почетак церемоније, да се трајно регулише статус, односно додели држављанство, пет милиона имиграната који живе без докумената у САД.

"Нисам никада чуо ниједног председника да о нашим Латиносима говори као што то чини Обама", казао је колумбијски певач Карлос Вивес који је, такође, био један од победника те вечери.

Група Каље 13 је, пак, подсетила на 43 нестала мексичка студента и позвала мексичке власти да расветле случај који већ неколико недеља потреса Мексико.

Коментари / 0

Оставите коментар