Убица и силоватељ ускоро пред судом

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против Дарка Костића /39/ због убиства четрнаестогодишње Иване Подрашчић из Батајнице, као и за силовање Кристине Ковачевић.

Србија 20.11.2014 | 23:00
Убица и силоватељ ускоро пред судом

На терет му се ставља да је 31. јула силовао, а затим мотиком усмртио дјевојчицу у напуштеној кући у београдском насељу Петлово Брдо и да је затим њено тијело завио у спужву и закопао. 

Злочин је откривен посљедњег дана септембра када је Кристина Ковачевић пријавила полицији да ју је Костић у истој кући мучио и силовао, преносе београдски медији. 

По доласку на мјесто злочина, полицијски инспектори су открили леш у поодмаклој фази распадања тако да није било могуће обавити препознавање. 

У истрази је наведено да су оно што је Костић изјавио приликом саслушања када је признао злочин, те докази пронађени на лицу мјеста и резултати ДНК анализе, недвосмислено указивали на то да је ријеч о Ивани.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Вук

21.11.2014 06:24

Кад це вец једном изгласати да повратнике у чињењу теских кривичних дела и вишеструке убице осуде на доживотну робију без могућности помиловања!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

21.11.2014 11:30

треба увести смртну казну

ОДГОВОРИТЕ