Сека планира да оде под нож!

Певачица Сека Алексић планира да угради силиконе и изврши неке од пластичних операција када дође време за такве подухвате.

Забава 20.11.2014 | 09:01
Сека планира да оде под нож!

“Нема ништа лепше од тога кад дођем у неке године и даље будем фит и наставим да тренирам. Желим увек да тренирам, цео живот. Ако буде било потребе, отићи ћу и код хирурга. Са 50 ћу свакако нешто морати да урадим. Нећу хтети да променим лични опис, али свакако да ћу нешто морати да коригујем”изјавила је Сека за Ало!

Њена фигура је прилично честа тема у нашим медијима, па се певачица осврнула и на то рекавши “Не мислим да сам премршава. То је ствар укуса. Када сам била дебља, то је људима сметало, сада када сам скинула килограме, људи кажу да је претерано. Никад нећете наићи на људе који су задовољни. Битно је да се ја лепо осећам са овом килажом” и додаје како јој је њен тренер нудио да се професионално такмичи.

“Људи су последњих година задивљени како сам успела да обликујем тело. То је само вежба и исхрана. Не може вежба без исхране и обрнуто. Најлакше је било отићи код пластичног хирурга и појавити се и шта онда? Просто, ово је нешто што ће много дуже да траје. Јако тешке вежбе радим. Чак сам добијала понуде од тренера Роберта да почнем да се такмичим. Ипак, то не желим, јер ми то није приоритет.“

 

Извор: Трачара

Коментари / 0

Оставите коментар