Шкулетић: Наравно да бих играо за Србију!

Нападач Партизана истакао да јесте рођен у Црној Гори, али да би само играо за "орлове". "Нећу да се нудим, ћутим и радим свој посао".

Фудбал 16.11.2014 | 14:00
Шкулетић: Наравно да бих играо за Србију!

Петар Шкулетић бриљира у дресу Партизана ове сезоне. Постигао је 11 голова на 12 утакмица, али упркос томе што игра у животној форми, није добио позив за репрезентацију.
Србија муку мучи у квалификацијама за Европско првенство 2016. у Француској, а расни голгетер и даље чека да позову у национални тим.

"Стално ме то питају и увек понављам исто - волео бих да играм за репрезентацију Србије, али нећу да се нудим. Ћутим, радим свој посао и фокусиран сам на игру у Партизану", изјавио је за "Курир" Шкулетић.

Упркос томе што није члан "орлова", најбољи нападач Партизана у последњих 20 година тврди да неће обући ни дрес Црне Горе у којој је рођен.

"Рођен сам у тој земљи, много је волим, можда чак више него неко ко је сад тамо, али ја сам Србин и играо бих једино за Србију. Само не желим да неко ово меша са политиком, јер ме она не занима и бавим се само спортом", истакао је Шкулетић.

Селекторе "орлова", ти си на потезу...

Коментари / 0

Оставите коментар