Шаље мужа сваки дан на детектор лажи

Најљубоморнија жена на свијету Деби Вод (43) напокон се успјела удати, за свог 12 година млађег заручника, и то на Ноћ вјештица.

Свијет 13.11.2014 | 20:53
Шаље мужа сваки дан на детектор лажи

Заручнику Стиву Вуду многи скидају капу јер је успио истрпјети оно што би мало ко могао.

Наиме, екстремно љубоморна Деби подвргавала би га кућном детектору лажи сваки пут када изађе из куће како би јој доказао да је вјеран.

Неколико пута дневно му провјерава мобител, е-маил и стање на банковном рачуну.
Стив не смије ни гледати телевизију да му се не би свидјела нека друга жена.

Упркос свој њеној несигурности, Стив вјерује да вриједи бити с њом.

"Понекад сам нервозан, па детектор лажи покаже неувјерљив резултат јер ми срце ради брже, па Деби почне сумњати у мене. Морам јој рећи да је нисам преварио и да је молим да ми повјерује. Све то трпим јер вјерујем да смо сродне душе, мало љубоморе то не може промијенити", прича Стив.
Није за све то крива Деби сама од себе већ њезина дијагноза.

Наиме, дијагностикован јој је риједак поремећај "Отелов синдорм" због којег је увјерена да је партнер вара иако нема доказа за то, пише Даилy Маил.

Осим тога Деби, има и биполарни поремећај. Након што је била остављена у претходној вези, срце јој је било сломљено и обећала је себи да више неће улазити у емотивне везе, а стручњаци сматрају да је та емотивна траума утицала да она постане сумњичава и пуна неповјерења.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

видовита хадзира

13.11.2014 20:02

Због овог андјела Стив вриједи све истрпити. Бар не морас цијепати дрва, види руцурди. Пази се форхенда Стив, ако те Деби опали како зна не гине ти патос и судијско бројање. Предвидјам ти Стиве да цес у будуцноати стесати линију и бит цес јос згољавији док це Деби напредовати и бити јос пунацкија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

13.11.2014 21:14

Брате имаш ли ти макар очи ако си већ мозак изгубио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мојсије са истока

13.11.2014 21:44

Ко је овде Стив?

ОДГОВОРИТЕ