Иванић разговарао са Комшићем и Изетбеговићем

Предсједник ПДП-а и члан Савеза за промјене Младен Иванић данас се у Сарајеву састао с предсједником Демократске фронте Жељком Комшићем, замјеником предсједника СДА Бакиром Изетбеговићем, а у току је састанак с предсједником ХДЗ-а БиХ Драганом Човићем.

Босна и Херцеговина 05.11.2014 | 13:28
Иванић разговарао са Комшићем и Изетбеговићем

-Још  се нисмо ништа договорили. Ово је тек први састанак на којем смо једни другима честитали на изборним резултатима - казао је Иванић, будући српски члан Предсједништва БиХ.Нагласио је да су данашњи састанци почетак процеса како ће изгледати Савјет министара БиХ.

- Сматрамо да Савјет министра БиХ треба да уради нешто позитивно за људе у БиХ а то значи да се окрене питањима економије, развоја, привлачења инвестиција и другим помацима у области економије- казао је Иванић.

На састанку с Комшићем, Иванић је, додаје, разговарао о неким стварима у вези с којим би се могли усагласити као нпр. неко олакшање привредницима  за плаћање ПДВ-а.Више је, истиче било ријечи о начину рјешавања механизма координације, а мање о конкретним варијантама "ко с ким и како".

-Видљиво је да се дефинишу опције у којој ХДЗ и СНСД иду заједно - рекао је Иванић додајући да је на политичким партијама из Федерације БиХ да се опредијеле.

Такође, Иванић се данас кратко састао и с Бакиром Изетбеговићем.У разговору, тврди није истакнуто ништа ново те поручио да је још  рано за комбинације.

Уочи састанка са Човићем Иванић је истакао да се нада "да ће се више причати о лијепом времену него комбинацијама".

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

??

05.11.2014 12:50

халло ..јел овај човјек нормалан..каква је ово изјава??? "Уочи састанка са Човићем Иванић је истакао да се нада "да ће се више причати о лијепом времену него комбинацијама"."

ОДГОВОРИТЕ
Name

бране

05.11.2014 14:07

Ово је прави политичар, мудар и умјерен у давању изјава!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

05.11.2014 17:45

Пусти Иванићу, Човића да те не би бољела глава. Он упорно хоће са Додиком, јер му је обећан трећи ентитет. Иди са Бакиром, да мирно спавамо ми сви у Босни.

ОДГОВОРИТЕ