Црна Гора постаје содомска држава

Црна Гора је у опасности да, од еколошке, постане содомска држава, каже митрополит црногорско-приморски, Амфилохије.

Регион 31.10.2014 | 19:58
Црна Гора постаје содомска држава

Како преносе подгоричке Вијести, он је у изјави достављеној медијима навео да се "не зна шта ће бити славније на "Паради поноса", 2. новембра у Подгорици, за празник Светог Петра Цетињског и Светог Петра
Другог Ловћенског Тајновидца".

"Или то што је Црна Гора у опасности да, од еколошке, постане содомска држава, или то што ће Европа, она антихристовска, успети напокон да Црну Гору метне пода се, као знак њеног пуног испуњења услова за интеграције и њене пуне афирмације људских права и слобода“, казао је Амфилохије. Према његовим речима, било како било - једно је сигурно.

"Тога дана, из тог једнополног брака, од Његошеве славне Црне Горе сви су предуслови да се роди - Јадогора, а од поносних Црногораца да почну да се рађају – јадогорци“, закључио је Амфилохије.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

хео

31.10.2014 19:08

А није содомитски то сто ти и они твоји Радовици раде! Лако је лагати оног ко те не зна. Сто се ти и твоји Радовици нисте зртвовали за српство! Покрао си ти од Срба из РС и Косова да ти мозе бити у наредних милион година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велики духовник Амфилохије

31.10.2014 19:10

Као да те јадне власти разумију насг Амфилохија.Цовјек је велики духовник а уз то је и веома образован јер говори десет језика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војвода.

31.10.2014 19:57

Ради се о једном од највећих мислилаца у СПЦ,једном од најобразованијих људи у нашој цркви,једног од сада већ ријетких ђака Јустина Поповића,који је читав живот посветио православљу и родољубљу,који свакодневно трпи прогон црногорског тлачитељског режима,,а чијим би се дјелом сваки нормалан и уљудан народ ,само поносио.Прави Његошев наследник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

родјо

02.11.2014 10:07

Ре хео Ста ви нисте јос покрали од НСада-СвСтефана.

ОДГОВОРИТЕ