Србин избоден ножем у Митровици

Двојица маскираних нападача јутрос нешто пре осам сати напали су Часлава Илића (35) из Косовске Митровице, који је том приликом задобио више убодних рана у стомак.

Србија 31.10.2014 | 09:45
Србин избоден ножем у Митровици

лић није животно угрожен и смештен је у митровичку болницу, где му је указана лекарска помоћ.

Инцидент се догодио испред једног од студентских домова у северној Косовској Митровици, кад су двојица маскираних нападача пришли Илићу, а један га је више пута убо ножем.

Илићев брат Милан изјавио је новинарима да сумња да иза напада на његовог брата стоји "врх полиције региона Митровица север".

Часлав Илић је радник косовске полиције.

Испред студентског дома, где је дошло до напада, у току је увиђај који обављају припадници косовске полиције, а место где се догодио инцидент обележено је полицијском жутом траком.

Извор: ТАЊУГ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милојко-Бања лука

31.10.2014 09:13

И никада нико неће за такву кукавичку акцију одговарати, а и неће се починиоци пронаћи, јер је нападнут Србин. У ствари напада није ни било, тако ће се понашати шиптари са еулеxом и представницима велике албаније...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реМилојко-Бања лука

31.10.2014 09:56

Нигде не пише да су га Шиптари напали! П.С. Ниам знао да се реч Лука пише мали словом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко-Бања лука

31.10.2014 14:05

Пише пријатељу пише, а ти би могао да се научиш прво Србски језик пре него што почнеш да расправљаш, "јељ тако аљбанац" није ти ово београд већ бања лука и не можеш тако да се понашаш,ја би да те учим СРБСКИ језик потпуно бесплатно:) а и храну би ти донео исто бесплатно имам неку адидас сланину. Што се тичке тачке и великих слова далеко сте ви шиптари умско замном да би схватили о чему се ради, уздшнп.

ОДГОВОРИТЕ