Бразил: Ухапшен масовни убица

Бразилска полиција је саопштила да је ухапсила мушкарца осумњиченог за масовна убиства, који је признао да је у последње четири године убио укупно 39 људи, укључујући 16 девојака.

Свијет 17.10.2014 | 08:09
Бразил: Ухапшен масовни убица

"Осумњичени је ухапшен у уторак након 70-дневне истраге, а следећег дана је током испитивања признао да је од 2011. убио 39 људи, међу којима је било жена, хомосексуалаца и бескућника", изјавио је портпарол полиције бразилске савезне државе Гојас за агенцију АФП.

Портпарол је додао да је осумњичени Тијаго Енрике Гомеш да Рока (26) ухапшен у граду Гојанија, као и да је јуче у затвору покушао да пресече вене на рукама пошто је у својој ћелији разбио сијалицу.
Полицајци су га спречили да себи нанесе озбиљније повреде, након чега је полиција сазвала конференцију за штампу и осумњиченог извела пред новинаре.

Да Рока је полицији рекао да није познавао своје жртве и да је деловао из "беса који је осећао према свему", а који је попуштао тек кад би неког убио.

Полиција наводи да је осумњичени убијао жртве тако да је пуцао на њих на улици. Пронађени су докази да је најмање шест жртава убијено из пиштоља који је пронађен у кући Да Роке, који је признао и да је прошле године убио осморо бескућника и неколико хомосексуалаца.

Коментари / 0

Оставите коментар