Уз ове савјете ваша одјећа изгледаће знатно скупље

Држите се ових предлога и изгледаћете као милион долара.

Мода и љепота 15.10.2014 | 16:55
Уз ове савјете ваша одјећа изгледаће знатно скупље

Промените дугмад.
Чини се као тако мали детаљ, а заправо много значи. Необична дугмад или она која знатно боље пристају вашем капуту, сакоу или свиленој кошуљи, освежиће ваш изглед или учинити да изгледатеврло елегантно.

Однесите одећу на хемијско чишћење.
Ово ће одмах учинити да ваша одећа изгледа боље.

Скините сувишне детаље са торбе.
Било да су у питању додатни каишеви или ланчићи који висе, уклоните их и ваша торба ће постати софистицирана и шик.

Водите рачуна о својим стварима!
Посебно када су у питању ципеле, торбе и одећа – чак и да их нисте много платили, побрините се што дуже изгледају што боље. Напуните их салветама или папирним марамицама пре него што их одложите, нека ваш
ормарић за ципеле увек буде чист а ципеле уредно наслагане. Производе од коже редовно мажите заштитном кремом како бисте их освежили и избегли стварање огреботина.

Купујте мушку одећу.
Мушка одећа често се прави од квалитетнијих материјала, поготово када су у питању кошуље и џемпери, а ако одаберете најмању величину, велике су шансе да ће вам одговарати.

Правилно одлажите одећу.
Уместо да је разбацана по соби, држите је увек на дрвеним или пластичним офингерима и одредите посебно место за ствари које сте носили претходних дана, а које планирате да обучете поново (попут џинс панталона). Овим ћете знатно продужити век својој одећи.

Посетите кројача.
Желите да ваш капут из Заре изгледа као Келвин Клајнов? Нека ваша кројачица среди рубове, скрати рукаве, сузи струк или изврши неку другу одговарајућу промену - бићете одушевљени.

Промените каишеве на торбама.
Иако се чини као мукотрпан посао, разлика ће бити и више него очигледна. Мала промена попут чвршћег каиша уместо оног са алкама учиниће да изгледа као да сте купили нову торбу!


Коментари / 0

Оставите коментар